Se hotell (7)

Reiser til Albir

Albir ligger på Costa Blanca i Alicante-provinsen – en livlig by med fin strand og mange norske gjester.
Akkurat som sine naboer Benidorm og Alicante byr Albir på en herlig solferie ved Middelhavet. Albir er en hyggelig kystby som blir mer og mer populær, ikke minst blant norske turister. For i tillegg til det ekte spanske er det også flere norske kafeer og restauranter her. Selv om Albir er et av de mindre reisemålene på Costa Blanca, har byen alt du trenger. Spesielt i sommersesongen er det et stort utvalg av butikker, uteliv og restauranter, mange av dem med et herlig lokalt preg.

Sol, bad og golf i Albir

Midt i Albir ligger den store og fine steinstranden Playa de Albir. Her kan du sole deg og nyte badelivet i hendelsenens sentrum. På stranden kan du drive med forskjellig vannsport, og byen har også flere tennisbaner.
Liker du å spille golf har du kommet til rett sted, for det er massevis av baner å velge mellom langs Costa Blanca. Ellers kan du selvsagt bare slappe av og kose deg på kafeer og restauranter.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albir

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Albir
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.