Se hotell (7)

Reiser til Albir

Albir ligger på Costa Blanca i Alicante-provinsen – en livlig by med fin strand og mange norske gjester.
Akkurat som sine naboer Benidorm og Alicante byr Albir på en herlig solferie ved Middelhavet. Albir er en hyggelig kystby som blir mer og mer populær, ikke minst blant norske turister. For i tillegg til det ekte spanske er det også flere norske kafeer og restauranter her. Selv om Albir er et av de mindre reisemålene på Costa Blanca, har byen alt du trenger. Spesielt i sommersesongen er det et stort utvalg av butikker, uteliv og restauranter, mange av dem med et herlig lokalt preg.

Sol, bad og golf i Albir

Midt i Albir ligger den store og fine steinstranden Playa de Albir. Her kan du sole deg og nyte badelivet i hendelsenens sentrum. På stranden kan du drive med forskjellig vannsport, og byen har også flere tennisbaner.
Liker du å spille golf har du kommet til rett sted, for det er massevis av baner å velge mellom langs Costa Blanca. Ellers kan du selvsagt bare slappe av og kose deg på kafeer og restauranter.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Albir

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Den store steinstranden Playa del Albir ligger i sentrum av Albir.
Mat, drikke og uteliv
Det er et godt utvalg av restauranter, ikke minst norske og engelske, hovedsaklig i sommersesongen. Det ligger også noen restauranter med hyggelig uteservering langs strandpromenaden.
Om sommeren er utelivet i Albir ganske omfattende, med mange barer og puber som åpner for sesongen. De fleste utestedene ligger langs hovedgaten Avenida de l'Albir.
Shopping
Det er et ganske stort utvalg av butikker i sommermånedene. Mange av butikkene ligger langs hovedgaten Avenida de l'Albir. Utvalget er større i Benidorm, ca. syv kilometer unna.
Sport og trening
I Albir og området rundt er det flere tennisbaner og golfbaner. På stranden er det et godt utvalg av vannsportaktiviteter.

Spill golf på Costa Blanca

Albir er et fint reisemål for deg som liker å spille golf i ferien. Det ligger flere fine baner i nærheten.

For bestilling av golftider med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Du som setter pris på en aktiv ferie med sport og trening kan spille golf og prøve forskjellige vannsportaktiviteter.
Aktiviteter og severdigheter
Å leie en bil eller dra på utflukter er en god idé i ferien i Albir. Det er mye å se i omgivelsene, og et forslag til en fin dagsutflukt er å ta en tur til storbyene Alicante og Valencia.
Nærheten til Benidorm og Alicante gjør at du har kort vei til mange fine opplevelser og severdigheter i ferien.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa Blanca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I Albir kan du ta buss, trikk og taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Albir.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Til Albir kan du reise hele året med rutefly.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Alicantes flyplass til Albir er ca. 1 time (ca. 62 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
16°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
18°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
20°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
22°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
25°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
29°17°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
32°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
30°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
25°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
21°10°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
17°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager

Finn reise til Albir
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.