Se hotell (29)

Reiser til Benidorm

Bestill en reise til Benidorm og opplev det herlige klimaet, det varierte utelivet og de fantastiske strendene.
Benidorm ligger i Alicante-provinsen, ved Costa Blanca på Spanias østkyst. Hvert år kommer turister fra hele Europa hit for å nyte det solsikre klimaet, et uteliv som slår det meste og noen av Europas desidert beste strender. Derfor er Benidorm et reisemål som passer alle. Strendene er barnevennlige, og du kan selv velge i hvilken grad du ønsker å delta i utelivet, som forøvrig er i verdensklasse. Benidorm har en mengde restauranter, både internasjonale og lokale. Like du å shoppe trenger du ikke å reise skuffet hjem, for her er det flere hundre butikker med alt fra suvenirer til merkeklær.

Sol og strandliv

Strendene i Benidorm er virkelig i en klasse for seg selv. De to hovedstrendene Levante og Poniente er brede, langgrunne og dekket av finkornet sand. I høysesong kan det bli trangt nærmest vannet, men fordi strendene er så brede er det ikke noe problem å finne sin egen plass i solen. Strendene tilbyr også alle tenkelige typer vannsport. Alt fra strandvolleyball og vannski til windsurfing og paraseiling.

Reis uten barn til Benidorm

Om du reiser uten barn til Benidorm er det flere hotell å velge mellom. Et godt tips er luksuriøse The Level At Meliá Villaitana, som ligger mellom to golfbaner et lite stykke utenfor Benidorm. Her kan du velge mellom hele fem restauranter, du kan tilbringe en ettermiddag i hotelles spa, slappe av ved et av bassengene, eller benytte noen andre av hotellets utmerkede fasiliteter.
Vil du bo nærmere stranden og sentrum anbefaler vi Sol Costa Blanca, eller Flash Hotel. Begge hotellene har førsteklasses fasiliteter og en mer voksen atmosfære.

Barnevennlige hotell i Benidorm

Selvsagt finnes det også hotell for barnefamilier i Benidorm. Både Sol Pelícanos Ocas og det litt mer eksklusive Meliá Villaitana ønsker store og små gjester velkommen, med lyse rom god plass og herlige bassengområder.

Skreddersy reisen til Benidorm

Når du bestiller en tur til Benidorm med Ving reiser du med rutefly, noen som betyr at du selv bestemmer når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Langhelg? En uke? Eller kanskje bare for en helg? Du velger det som passer deg best.

Se og oppleve

Benidorm er et mekka for golfere, med en mengde flotte baner å velge mellom, flere av dem i nærheten av Vings hotell. Hvis du reiser med familien kan vi anbefale noen av Benidorms temaparker. En av de mest populære er Aqualandia, Spanias største badeland med vannsklier og attraksjoner i toppklasse. Selv om Benidorm i første rekke er bygget med turismen for øye, er det også eldre bydeler her. Vi anbefaler en tur til gamlebyen, for ikke å snakke om alle de flotte utsiktspunktene. Å leie en bil kan være en god idé. Det er mye å se i omgivelsene, og om du vil ta en dagstur kan du for eksempel reise til storbyene Alicante og Valencia.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell for voksne
 • Fine strender
 • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Benidorm

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Benidorm har flere strender. De to hovedstrendene Levante og Poniente er brede, lange og barnevennlige.

Strender på Costa Blanca

Det er en uendelig rekke med strender langs Costa Blanca. Her er det langgrunne og barnevennlige strender, store og små strender, strender med klipper som det er vanskelig å komme til, surfevennlige strender med mye vind – det er bare å velge! Benidorm har flere strender; hovedstrendene Levante og Poniente er brede, lange og barnevennlige. Stranden i Albir er stor og bred med sand og småsteiner. I og rundt Alicante er det kilometervis med hvite, finkornede sandstrender. Den nærmeste stranden, Playa del Postiguet, ligger i sentrum av Alicante.
Mat, drikke og uteliv
Det er et stort utvalg av restauranter, med alt fra de enkle, lokale til de mer eksklusive, internasjonale. Langs strandpromenaden ligger det mange restauranter med hyggelig uteservering. Benidorms lille gamleby har også flere trivelige restauranter.

Mat og drikke på Costa Blanca

Det er et godt utvalg av restauranter langs Costa Blanca, først og fremst i Alicante og Benidorm. Restaurantene er alt fra enklere, lokale spisesteder til eksklusive, internasjonale. Alicante har et stort restaurantutvalg, og langs handlegatene ligger de mer moderne restaurantene. Hvis du dropper hovedstrøket og går inn i smågatene, vil du oppdage en rekke hyggelige tapasbarer. Albir har et godt restaurantutvalg hvor mange av spisestedene har et lokalt preg. De fleste ligger langs hovedgaten og ved strandpromenaden.
Utelivet i Benidorm er i verdensklasse. Her foregår det døgnet rundt. Det er et enormt utvalg av nattklubber, og ofte spiller verdensberømte DJs på klubbene. Rundt omkring i byen er det barer, musikkbarer og puber.

Utelivet på Costa Blanca

Hvis du vil ha et levende kveldsliv er det Benidorm og Alicante som gjelder. Her er det et veldig stort utvalg av barer, musikkbarer, puber og nattklubber. Mange av utestedene holder åpent til langt på natt. Utelivet i Albir er roligere og som travlest i sommersesongen.
Shopping
I Benidorm er det et enormt utvalg av butikker som selger alt mulig fra suvenirer til merkeklær. Noen av byens fremste handlegater inkluderer blant annet Passaig de las Carretera og Gambo Street. Også området Rincon de Loix er det fint å shoppe i.

Shopping på Costa Blanca

Feriegjester som vil dra på shopping skal reise til Alicante, som har et det største utvalget av merkevarebutikker, handlesentre og lokale markeder. Benidorm har også mange butikker som blant annet selger suvenirer og merkeklær. Butikkutvalget i Albir er ikke så stort, de fleste butikker holder åpent for turistene i sommersesongen.
Sport og trening
Det er mange golfbaner å velge mellom, og på strendene er det tilbud om mange typer vannsport.

Spill golf i ferien i Benidorm

Benidorm er et perfekt reisemål for deg som liker å spille golf. Her er det mange flotte baner som byr på utfordrende spill,.

For bestilling av golftider med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.

Sport og trening på Costa Blanca

Det er mange golfbaner i området, og på strendene kan du velge mellom ulike vannsportaktiviteter.
Spill golf på Costa Blanca
Det er en rekke fine golfbaner å velge mellom, og flere av dem ligger i nærheten av Vings hotell. Det gode klimaet sørger for at det er mulig å spille golf hele året. Blant skandinavere er det populært å forlenge sommeren med en golfreise til Costa Blanca om våren eller høsten.
Aktiviteter og severdigheter
Hvis du reiser med familien kan vi anbefale noen av Benidorms temaparker. Aqualandia er Spanias største badeland md vannsklier og attraksjoner. Terra Mitica er en fornøyelsespark med mange attraksjoner. Fra Benidorm går det flere båtturer. Å leie bil er en god idé. Det er mye å se i nærheten, og en fin dagsutflukt er en tur til storbyene Alicante og Valencia.

Aktiviteter på Costa Blanca

Costa Blanca har et herlig aktivitetestilbud for små og store feriegjester. Benidorm har flere temaparker, blant annet Aqualandia, Spanias største badeland med vannsklier og førsteklasses attraksjoner. Fra Benidorm, Alicante og Albir kan du bli med på båtutflukter. Med leielbil eller offentlig kommunikasjon kan du også besøke den vakre byen Valencia. Du finner flere spennende museer i Alicante.
Gamlebyen i Benidorm er absolutt verdt et besøk, for ikke å snakke om alle de fine utsiktspunktene, for eksempel Balcón del Mediterráneo, som har fantastisk utsikt over byen og omgivelsene.

Severdigheter på Costa Blanca

Costa Blanca har et stort og variert utvalg av severdigheter. Alicante er det naturlige valget for deg som setter pris på kultur og historie. Her ligger blant annet den fine gamlebyen Santa Cruz og den historiske festningen Santa Barbara med en nydelig utsikt over byen og bukten. I Benidorm er gamlebyen det store trekkplasteret, for ikke å snakke om alle de fine utsiktspunktene. I Albir er det først og fremst å sole seg og bade som gjelder, samtidig som det er enkelt å oppsøke severdigheter i området.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa Blanca på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I Benidorm kan du ta buss, trikk og taxi. På lengre strekninger, for eksempel til steder i nærheten, kan du også ta trikken.

Hvordan du kommer deg rundt på Costa Blanca

I Benidorm, Alicante og Albir kan du ta trikk mellom stedene. Det er flere stoppesteder i sentrum av Alicante og Benidorm. Du kan også ta buss og taxi. Taxi er forholdsvis rimelig.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Benidorm.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Benidorm med rutefly året rundt. Flyet lander på Alicantes flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Alicantes flyplass til hotellene i Benidorm er ca. 50 minutter (ca. 55 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
16°6°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
18°6°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
20°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
22°10°
8
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
25°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
29°17°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°19°
11
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
32°20°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
30°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
25°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
21°10°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
17°7°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager

Finn reise til Benidorm
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.