Se hotell (6)

Reiser til Praslin

På naturskjønne Praslin ligger en av verdens fineste strender med perfekte forhold for snorkling.
Praslin kan som nevnt skilte med Seychellenes og en av verdens beste strender: Anse Lazio. Her har vannet en forunderlig turkis farge, og bølgene ruller sakte inn på en myk og hvit sandstrand. Strendene er dessuten beskyttet av et korallrev som passer helt utmerket for snorkling.

Oppholdet på Praslin

På en reise med Ving til Praslin kan du velge mellom hotell i forskjellige prisklasser. I motsetning til hva mange tror, trenger det ikke å koste en formue å oppleve en skikkelig drømmeferie. Alle Vings hotell på Praslin ligger på eller rett ved stranden, og uansett hvilket av dem du velger vil du ikke bli skuffet. Er du ute etter et ekstra luksuriøst hotell kan vi anbefale Top Selection-hotellet Constance Lémuria, et av Praslins fineste hotell med en egen, veldig bra 18-hulls golfbane.

Severdigheter på Praslin

På Praslin kan du besøke nasjonalparken Vallée de Mai. Her får du blant annet se de fredede dobbelnøtt-palmene coco de mer, som har blitt et symbol for Seychellene. Parken står oppført på FNs verdensarvliste takket være sitt artsmangfold og rike vegetasjon. Praslin har mange vakre turstier. Det er fergeforbindelse med flere av naboøyene, slik at du kan oppleve så mye som mulig på reisen til Praslin.

Vings Seychellene

Når du bestiller en reise med Ving til Praslin velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Du kan dessuten kombinere ferien på Praslin med opphold på noen av de andre øyene på Seychellene. Sjekk ut La Digue, som er en avslappet og vakker øy hvor du lettest tar deg rundt med oksekjerre eller sykkel. Øya byr på uimotståelig vakre strender med fascinerende og fotogene granittformasjoner.
Nyttige tips
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Praslin

Finn reise til Praslin

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.