Se hotell (7)

Reiser til Praslin

På naturskjønne Praslin ligger en av verdens fineste strender med perfekte forhold for snorkling.

Praslin kan som nevnt skilte med Seychellenes og en av verdens beste strender: Anse Lazio. Her har vannet en forunderlig turkis farge, og bølgene ruller sakte inn på en myk og hvit sandstrand. Strendene er dessuten beskyttet av et korallrev som passer helt utmerket for snorkling.

Oppholdet på Praslin

På en reise med Ving til Praslin kan du velge mellom hotell i forskjellige prisklasser. I motsetning til hva mange tror, trenger det ikke å koste en formue å oppleve en skikkelig drømmeferie. Alle Vings hotell på Praslin ligger på eller rett ved stranden, og uansett hvilket av dem du velger vil du ikke bli skuffet. Er du ute etter et ekstra luksuriøst hotell kan vi anbefale Signature-hotellet Constance Lémuria Resort, et av Praslins fineste hotell med en egen, veldig bra 18-hulls golfbane.

Severdigheter på Praslin

På Praslin kan du besøke nasjonalparken Vallée de Mai. Her får du blant annet se de fredede dobbelnøtt-palmene coco de mer, som har blitt et symbol for Seychellene. Parken står oppført på FNs verdensarvliste takket være sitt artsmangfold og rike vegetasjon. Praslin har mange vakre turstier. Det er fergeforbindelse med flere av naboøyene, slik at du kan oppleve så mye som mulig på reisen til Praslin.

Vings Seychellene

Når du bestiller en reise med Ving til Praslin velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Du kan dessuten kombinere ferien på Praslin med opphold på noen av de andre øyene på Seychellene. Sjekk ut La Digue, som er en avslappet og vakker øy hvor du lettest tar deg rundt med oksekjerre eller sykkel. Øya byr på uimotståelig vakre strender med fascinerende og fotogene granittformasjoner.

Nyttige tips
 • Kombiner flere reisemål
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell på stranden
 • Fine sandstrender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Praslin

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Attraksjoner
4,5
Barnevennlig
3,5
Sport & aktiviteter
3,0
Vær og klima
 • januar
27°25°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • februar
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
28°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mai
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juni
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
Strender
På Praslin ligger en av verdens fineste strender, den hvite sandstranden Anse Lazio. Stranden er beskyttet av et korallrev hvor det er utmerkede snorkleforhold.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Seychellene med rutefly.
Når du bestiller en reise til Praslin med Ving må du kjøpe transport til og fra flyplassen i tillegg. Det gjør du i forbindelse med bestillingen av reisen.

Flyet lander på Seychellenes hovedøy Mahé, og flyplassen ligger ca. 11 km sydøst for hovedstaden Victoria. Transport derfra skjer med fly eller ferge. Vi anbefaler at du bestiller overnatting på Mahé ved ankomst og før hjemreisen, for å være sikker på at du rekker transporten til og fra Denis Island. Priser på transporten finner du under respektive hotell. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Les mer om transport her.
Mat, drikke og natteliv
På Seychellene kan du nyte mat fra det kreolske kjøkken, krydret med påvirkning fra fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og indisk matlaging.
Nattelivet på Praslin er beskjedent, og er først og fremst konsentrert om hotellene og restaurantene.
Shopping
Seychellene er ikke et utpreget shoppingreisemål. Utvalget av butikker er størst i hovedstaden Victoria.
Aktiviteter og severdigheter
Det går mange vakre turstier på Praslin.
Tilbudet om aktiviteter varierer fra øy til øy. Her er det alt fra vannsport som snorkling, dykking og surfing til riding og golf.
Hvordan du tar deg rundt
Det er et nettverk av luft- og sjøtransport mellom øyene. På øyene er det enklest å reise rundt med buss, taxi eller sykkel.
Fakta

Vår service

Til Seychellene reiser du på egen hånd. Ving har ikke personale på reisemålet.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Vaksinering

Malariaprofylax anbefales. Noen vaksiner kan være påkrevd. Hvis du mellomlander eller reiser mellom forskjellige afrikanske land, finn ut av alle lands vaksinasjonskrav. Ta kontakt med et vaksinasjonskontor eller fastlege for å finne ut hva som gjelder, i god tid før avreise. Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot disse. Husk at du må vaksinere deg minst 4 uker før du reiser.

Valuta og betaling

Den lokale valutaen er Seychellene Rupee (SCR). Kredittkort aksepteres nesten overalt.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +2 timer. Vintertid: norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

Adapter er nødvendig. På Seychellene har de britisk standard, og spenningen er 220-240V.

Språk

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Seychellene, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger eller to dobbeltsenger queen size.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Praslin