Se hotell (4)

Reiser til La Digue

Seychellene, Seychellene
Bestiller du en reise til La Digue får du oppleve en av Seychellenes mest personlige øyer. Her venter uimotståelige strender og vestindiske impulser.
La Digue er Seychellenes fjerde største øy og blant annet kjent for de spektakulære granittformasjonene på strendene. På La Digue hersker det en vennlig og avslappet atmosfære med en vestindisk touch på mennesker, arkitektur og fargevalg. Stranden Anse Source d'Argent på øyas sydvestside er en av verdens mest fotograferte – berømt for sin særegne skjønnhet. Likevel er det befriende lite trengsel og mas her.

Vings reiser til La Digue

Når du bestiller en reise med Ving til La Digue velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere oppholdet på La Digue med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Du kommer til La Digue via Praslin, og det kan være en god idé å kombinere disse to øyene om du vil oppleve mer av Seychellene i ferien. På Praslin ligger det blant annet en nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Dessuten har øya perfekte snorkleforhold.

Bo bra på La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue med Ving kan du velge mellom tre fine hotell. På La Digue Island Lodge bor du i rom i villaer i en tropisk hage, og fra bassengområdet er det praktfull utsikt over havet og naboøyene. På Patatran Village bor du i rolige omgivelser ved havet, og hotell Chateau St. Cloud ligger ved det eneste fjellet på La Digue.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering La Digue

Finn reise til La Digue