Se hotell (4)

Reiser til La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue får du oppleve en øy med stor personlighet, uimotståelige strender og tydelige vestindiske impulser.
La Digue er Seychellenes fjerde største øy og blant annet kjent for de spektakulære granittformasjonene på strendene. På La Digue hersker det en vennlig og avslappet atmosfære med en vestindisk touch på mennesker, arkitektur og fargevalg. Stranden Anse Source d'Argent på øyas sydvestside er en av verdens mest fotograferte – berømt for sin særegne skjønnhet. Likevel er det befriende lite trengsel og mas her.

Vings reiser til La Digue

Når du bestiller en reise med Ving til La Digue velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere oppholdet på La Digue med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Du kommer til La Digue via Praslin, og det kan være en god idé å kombinere disse to øyene om du vil oppleve mer av Seychellene i ferien. På Praslin ligger det blant annet en nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Dessuten har øya perfekte snorkleforhold.

Bo bra på La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue med Ving kan du velge mellom tre fine hotell. På La Digue Island Lodge bor du i rom i villaer i en tropisk hage, og fra bassengområdet er det praktfull utsikt over havet og naboøyene. På Patatran Village bor du i rolige omgivelser ved havet, og hotell Chateau St. Cloud ligger ved det eneste fjellet på La Digue.
Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Luksushotell
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering La Digue

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
På La Digue ligger det en rekke prisbelønte strender som anses for å være noen av verdens vakreste. Stranden Anse Source d'Argent på sørvestkysten av øya er berømt for sin skjønnhet og de imponerende granittformasjonene, og er en av verdens mest fotograferte. På tross av dette er det befriende lite trengsel og mas her. Andre kjente strender på øya er Anse Cocos, Grand Anse og Petite Anse.
Mat, drikke og uteliv
På Seychellene kan du nyte mat fra det kreolske kjøkken, krydret med påvirkning fra fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og indisk matlaging. Smaksrike currygryter, fiske- og skalldyrretter og salater er populære retter. Det er vanlig å kjøpe mat fra såkalte "Take-Aways", et slags gatekjøkken hvor maten er mye billigere enn på restaurantene. Sørg for å prøve lokale spesialiteter som ølmerket SeyBrew, kokosrom fra romprodusenten Takamaka eller noen av de herlige fruktjuicene.
Kveldslivet på La Digue er konsentrert om restaurantene og hotellene.
Shopping
Seychellene er ikke et utpreget shoppingreisemål. Utvalget av butikker er størst i hovedstaden Victoria, hvor du også finner lokale kunstgallerier og suvenirbutikker som selger kunsthåndverk. Besøk gjerne Sir Selwyn Selwyn-Clarke Market hvor du kan kjøpe krydder, frukt, grønnsaker og suvenirer. På halvøya Eden Island, rett utenfor Victoria, ligger handlesenteret Eden Plaza med et større utvalg av butikker, restauranter, bank og supermarked. På øya Praslin er det noen få suvenirbutikker og minimarkeder på steder som Baie Sainte Anne, Anse Volbert og Grand'Anse. På La Digue er det lille utvalget som finnes samlet i havneområdet i hovedbyen La Passe.
Sport og trening
La Digue er nesten helt bilfri, og her er det fint å sykle og gå turer. Lei en sykkel og utforsk øya!

Dykking og snorkling på La Digue

Det krystallklare vannet og de magisk vakre strendene egner seg utmerket for snorkling og dykking. På La Digue kan de lokale arrangørene hjelpe deg med å bestille utflukter.

Fotturer på La Digue

En av de fineste måtene å oppleve La Digue på er å gå fotturer. Stiene går gjennom vakker natur med fin utsikt og variert vanskelighetsgrad. Lokale arrangører tilbyr turer med guide.
Aktiviteter og severdigheter
Utvalget av aktiviteter varierer fra øy til øy. Det er for eksempel populært å reise på en øytur. På Mahé kan du besøke teplantasjen og den botaniske hagen. På Takamaka Rum Destillery – Seychellenes første og eneste romdestilleri – kan du blant annet prøvesmake lokal kokosrom. I hovedstaden Victoria ligger det butikker, restauranter og noen museer,

På øya Praslin kan du besøke nasjonalparken Vallée de Mai og se de fredete Coco de mer, verdens største (og merkeligste) kokosnøtter, som har blitt et symbol for Seychellene. På La Digue gjør du lurt i å leie en sykkel for å utforske øya og de berømte granittformasjonene på strendene.
Hvordan du tar deg rundt
På La Digue er det enklest å komme seg rundt med oksekjerre eller sykkel.
Det er et nettverk av luft- og sjøtransport mellom øyene. På øyene er det enklest å reise rundt med buss, taxi eller sykkel.
Fakta

Vår service på reisemålet

Til Seychellene reiser du på egen hånd. Ving har ikke personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Malariaprofylax anbefales. Noen vaksiner kan være påkrevd. Hvis du mellomlander eller reiser mellom forskjellige afrikanske land, finn ut av alle lands vaksinasjonskrav. Ta kontakt med et vaksinasjonskontor eller fastlege for å finne ut hva som gjelder, i god tid før avreise. Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot disse. Husk at du må vaksinere deg minst 4 uker før du reiser.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Den lokale valutaen er Seychellene Rupee (SCR). Kredittkort aksepteres nesten overalt.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +2 timer. Vintertid: norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

Adapter er nødvendig. På Seychellene har de britisk standard, og spenningen er 220-240V.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Seychellene med rutefly.
Når du bestiller en reise til La Digue med Ving anbefaler vi deg å kjøpe transport til og fra flyplassen samtidig som du bestiller reisen. Det er obligatorisk å kjøpe transport til hotellene Denis Private Island og La Digue Island Lodge, noe du gjør når du bestiller reisen.

Flyet lander på Seychellenes hovedøy Mahé, og flyplassen ligger ca. 11 km sydøst for hovedstaden Victoria. For å komme til La Digue tar du fly (ca. 15 minutter) eller ferge fra Mahé til Praslin. Deretter er det en båttur videre til La Digue (15–30 minutter) før transport på land til hotellet. Ventetid kan forekomme, og vi anbefaler deg å ha en margin på minst tre timer ved videre reise. Vi anbefaler at du bestiller overnatting på Mahé ved ankomst og før hjemreisen, for å være sikker på at du rekker transporten til og fra La Digue. Priser på transporten finner du under respektive hotell.
Vær
 • januar
27°25°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • februar
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
28°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mai
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juni
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager

Finn reise til La Digue
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.