Se hotell (2)

Reiser til La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue får du oppleve en øy med stor personlighet, uimotståelige strender og tydelige vestindiske impulser.

La Digue er Seychellenes fjerde største øy og blant annet kjent for de spektakulære granittformasjonene på strendene. På La Digue hersker det en vennlig og avslappet atmosfære med en vestindisk touch på mennesker, arkitektur og fargevalg. Stranden Anse Source d'Argent på øyas sydvestside er en av verdens mest fotograferte – berømt for sin særegne skjønnhet. Likevel er det befriende lite trengsel og mas her.

Vings reiser til La Digue

Når du bestiller en reise med Ving til La Digue velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere oppholdet på La Digue med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Du kommer til La Digue via Praslin, og det kan være en god idé å kombinere disse to øyene om du vil oppleve mer av Seychellene i ferien. På Praslin ligger det blant annet en nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Dessuten har øya perfekte snorkleforhold.

Bo bra på La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue med Ving kan du velge mellom to trivelige hotell. På La Digue Island Lodge bor du i rom i villaer i en tropisk hage, og fra bassengområdet er det praktfull utsikt over havet og naboøyene.

Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Luksushotell
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering La Digue

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
27°25°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • februar
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
28°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mai
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juni
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
Strender
På La Digue ligger det den rekke prisbelønte strender som anses for å være noen av verdens vakreste. Stranden Anse Source d'Argent på sørvestkysten av øya er berømt for sin skjønnhet, og er en av verdens mest fotograferte. På tross av dette er det befriende lite trengsel og mas her.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Seychellene med rutefly.
Når du bestiller en reise til La Digue med Ving anbefaler vi deg å kjøpe transport til og fra flyplassen samtidig som du bestiller reisen. Det er obligatorisk å kjøpe transport til hotellene Denis Private Island og La Digue Island Lodge, noe du gjør når du bestiller reisen.

Flyet lander på Seychellenes hovedøy Mahé, og flyplassen ligger ca. 11 km sydøst for hovedstaden Victoria. For å komme til La Digue tar du fly (ca. 15 minutter) eller ferge fra Mahé til Praslin. Deretter er det en båttur videre til La Digue (15–30 minutter) før transport på land til hotellet. Ventetid kan forekomme, og vi anbefaler deg å ha en margin på minst tre timer ved videre reise. Vi anbefaler at du bestiller overnatting på Mahé ved ankomst og før hjemreisen, for å være sikker på at du rekker transporten til og fra La Digue. Priser på transporten finner du under respektive hotell.
Mat, drikke og natteliv
På Seychellene kan du nyte mat fra det kreolske kjøkken, krydret med påvirkning fra fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og indisk matlaging.
Kveldslivet på La Digue er konsentrert om restaurantene og hotellene.
Shopping
Seychellene er ikke et utpreget shoppingreisemål. Utvalget av butikker er størst i hovedstaden Victoria.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange fine turstier i vakre omgivelser.
Tilbudet om aktiviteter varierer fra øy til øy. Her er det alt fra vannsport som snorkling, dykking og surfing til riding og golf.
Hvordan du tar deg rundt
På La Digue er det enklest å komme seg rundt med oksekjerre eller sykkel.
Det er et nettverk av luft- og sjøtransport mellom øyene. På øyene er det enklest å reise rundt med buss, taxi eller sykkel.
Fakta

Vår service

Til Seychellene reiser du på egen hånd. Ving har ikke personale på reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Vaksinering

Malariaprofylax anbefales. Noen vaksiner kan være påkrevd. Hvis du mellomlander eller reiser mellom forskjellige afrikanske land, finn ut av alle lands vaksinasjonskrav. Ta kontakt med et vaksinasjonskontor eller fastlege for å finne ut hva som gjelder, i god tid før avreise. Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot disse. Husk at du må vaksinere deg minst 4 uker før du reiser.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Den lokale valutaen er Seychellene Rupee (SCR). Kredittkort aksepteres nesten overalt.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +2 timer. Vintertid: norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

Adapter er nødvendig. På Seychellene har de britisk standard, og spenningen er 220-240V.

Språk

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Seychellene, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til La Digue