Se hotell (4)

Reiser til La Digue

Bestiller du en reise til La Digue får du oppleve en av Seychellenes mest personlige øyer. Her venter uimotståelige strender og vestindiske impulser.
La Digue er Seychellenes fjerde største øy og blant annet kjent for de spektakulære granittformasjonene på strendene. På La Digue hersker det en vennlig og avslappet atmosfære med en vestindisk touch på mennesker, arkitektur og fargevalg. Stranden Anse Source d'Argent på øyas sydvestside er en av verdens mest fotograferte – berømt for sin særegne skjønnhet. Likevel er det befriende lite trengsel og mas her.

Vings reiser til La Digue

Når du bestiller en reise med Ving til La Digue velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere oppholdet på La Digue med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Du kommer til La Digue via Praslin, og det kan være en god idé å kombinere disse to øyene om du vil oppleve mer av Seychellene i ferien. På Praslin ligger det blant annet en nasjonalpark som står på UNESCOs verdensarvliste. Dessuten har øya perfekte snorkleforhold.

Bo bra på La Digue

Når du bestiller en reise til La Digue med Ving kan du velge mellom tre fine hotell. På La Digue Island Lodge bor du i rom i villaer i en tropisk hage, og fra bassengområdet er det praktfull utsikt over havet og naboøyene. På Patatran Village bor du i rolige omgivelser ved havet, og hotell Chateau St. Cloud ligger ved det eneste fjellet på La Digue.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering La Digue

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til La Digue

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.