Se hotell (4)

Reiser til Mahé

En reise til Mahé er ensbetydende med urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes beste underholdningstilbud. Med Ving bor du på stranden.
Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de absolutt vakreste. Strendene er i en klasse for seg selv. Mange, lange og med finkornet sand strekker de seg langs mesteparten av øya, og det er ikke noe problem å finne en plass for seg selv på stranden hvis du vil være i fred.

Vings reiser til Mahé

Når du bestiller din reise til Mahé med Ving kan du velge mellom flere fine hotell – mange av dem ligger på eller ved stranden. I motsetning til hva mange tror trenger det ikke å koste en formue å reise hit. Vi tilbyr hotell i forskjellige prisklasser, og selv om du velger et av mellomklassehotellene får du både luksusfølelse og en rimelig drømmeferie.
Når du reiser med Ving til Mahé bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere Mahé med noen av Vings øvrige reisemål på Seychellene.

Oppdag Mahé

På Mahé går det mange fine turstier i herlige omgivelser, og liker du å golfe kan du besøke 18-hullsbanen Reef Golf Club. Hovedstaden Victoria er verdens minste og vel verdt et besøk. Her ligger også havnen, med fergetrafikk til flere av naboøyene. Perfekt for en dagsutflukt. Ettersom det er på Mahé du lander når du reiser til Seychellene, anbefaler vi at du starter ferien med noen netter her hvis du har tenkt å kombinere med flere øyer.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Hotell ved stranden
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Mahé

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Mahé
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.