Se hotell (5)

Reiser til Mahé

Seychellene, Seychellene
En reise til Mahé er ensbetydende med urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes beste underholdningstilbud. Med Ving bor du på stranden.
Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de absolutt vakreste. Strendene er i en klasse for seg selv. Mange, lange og med finkornet sand strekker de seg langs mesteparten av øya, og det er ikke noe problem å finne en plass for seg selv på stranden hvis du vil være i fred.

Vings reiser til Mahé

Når du bestiller din reise til Mahé med Ving kan du velge mellom flere fine hotell – mange av dem ligger på eller ved stranden. I motsetning til hva mange tror trenger det ikke å koste en formue å reise hit. Vi tilbyr hotell i forskjellige prisklasser, og selv om du velger et av mellomklassehotellene får du både luksusfølelse og en rimelig drømmeferie.
Når du reiser med Ving til Mahé bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere Mahé med noen av Vings øvrige reisemål på Seychellene.

Oppdag Mahé

På Mahé går det mange fine turstier i herlige omgivelser, og liker du å golfe kan du besøke 18-hullsbanen Reef Golf Club. Hovedstaden Victoria er verdens minste og vel verdt et besøk. Her ligger også havnen, med fergetrafikk til flere av naboøyene. Perfekt for en dagsutflukt. Ettersom det er på Mahé du lander når du reiser til Seychellene, anbefaler vi at du starter ferien med noen netter her hvis du har tenkt å kombinere med flere øyer.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Hotell ved stranden
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Mahé

Finn reise til Mahé