Se hotell (7)

Reiser til Mahé

En reise til Mahé er ensbetydende med urørte strender, naturskjønne turstier og Seychellenes beste underholdningstilbud. Med Ving bor du på stranden.

Mahé er Seychellenes hovedøy og en av de absolutt vakreste. Strendene er i en klasse for seg selv. Mange, lange og med finkornet sand strekker de seg langs mesteparten av øya, og det er ikke noe problem å finne en plass for seg selv på stranden hvis du vil være i fred.

Vings reiser til Mahé

Når du bestiller din reise til Mahé med Ving kan du velge mellom flere fine hotell – mange av dem ligger på eller ved stranden. I motsetning til hva mange tror trenger det ikke å koste en formue å reise hit. Vi tilbyr hotell i forskjellige prisklasser, og selv om du velger et av mellomklassehotellene får du både luksusfølelse og en rimelig drømmeferie.
Når du reiser med Ving til Mahé bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan kombinere Mahé med noen av Vings øvrige reisemål på Seychellene.

Oppdag Mahé

På Mahé går det mange fine turstier i herlige omgivelser, og liker du å golfe kan du besøke 18-hullsbanen Reef Golf Club. Hovedstaden Victoria er verdens minste og vel verdt et besøk. Her ligger også havnen, med fergetrafikk til flere av naboøyene. Perfekt for en dagsutflukt. Ettersom det er på Mahé du lander når du reiser til Seychellene, anbefaler vi at du starter ferien med noen netter her hvis du har tenkt å kombinere med flere øyer.

Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Hotell ved stranden
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Mahé

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
27°25°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • februar
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
28°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mai
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juni
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
Strender
Strendene på Mahé er mange og lange med finkornet sand. De strekker seg rundt mesteparten av øya, og det er ikke vanskelig å finne sin egen plass på stranden. På stranden i turistområdet Beau Vallon er det tilgang på strandfasiliteter, men på andre strender er det veldig begrenset. Populære strender på Mahé er Anse Royale, Anse Intendance, Anse Takamaka, Baie Lazare og Grand Anse.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Seychellene med rutefly.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Priser og praktisk informasjon finner du på de respektive hotell og i bestillingen din.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Mahés flyplass sørøst for hovedstaden Victoria til hotellene er ca. 30-45 minutter (ca. 15-25 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
På Seychellene kan du nyte mat fra det kreolske kjøkken, krydret med påvirkning fra fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og indisk matlaging. Smaksrike currygryter, fiske- og skalldyrretter og salater er populære retter. Det er vanlig å kjøpe mat fra såkalte "Take-Aways", et slags gatekjøkken hvor maten er mye billigere enn på restaurantene. Sørg for å prøve lokale spesialiteter som ølmerket SeyBrew, kokosrom fra romprodusenten Takamaka eller noen av de herlige fruktjuicene.
Det er barer og et par diskotek på Mahé.
Shopping
Seychellene er ikke et utpreget shoppingreisemål. Utvalget av butikker er størst i hovedstaden Victoria, hvor du også finner lokale kunstgallerier og suvenirbutikker som selger kunsthåndverk. Besøk gjerne Sir Selwyn Selwyn-Clarke Market hvor du kan kjøpe krydder, frukt, grønnsaker og suvenirer. På halvøya Eden Island, rett utenfor Victoria, ligger handlesenteret Eden Plaza med et større utvalg av butikker, restauranter, bank og supermarked. På øya Praslin er det noen få suvenirbutikker og minimarkeder på steder som Baie Sainte Anne, Anse Volbert og Grand'Anse. På La Digue er det lille utvalget som finnes samlet i havneområdet i hovedbyen La Passe.
Aktiviteter og severdigheter
Utvalget av aktiviteter varierer fra øy til øy. Her er det alt fra vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking og surfing til riding, fotturer og golf. På de større øyene Mahé, Praslin og La Digue er det flere lokale arrangører som hjelper deg med å bestille. Det er for eksempel populært å reise på en øytur. På Mahé kan du besøke teplantasjen og den botaniske hagen. På Takamaka Rum Destillery – Seychellenes første og eneste romdestilleri – kan du blant annet prøvesmake lokal kokosrom. I hovedstaden Victoria ligger det butikker, restauranter og enkelte museer, På øya Praslin kan du besøke nasjonalparken Vallée de Mai og se de fredete Coco de mer, verdens største (og merkeligste) kokosnøtter, som har blitt et symbol for Seychellene. På La Digue gjør du lurt i å leie en sykkel for å utforske øya og de berømte granittformasjonene på strendene.
Hvordan du tar deg rundt
Det er et nettverk av luft- og sjøtransport mellom øyene. På øyene er det enklest å reise rundt med buss, taxi eller sykkel.
Fakta

Vår service

Til Seychellene reiser du på egen hånd. Ving har ikke personale på reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere får turistvisum for opphold på inntil 30 dager ved ankomst. Du må ved innreise kunne fremvise gyldig returbillett. Det er krav om gulfebervaksine dersom tilreisende kommer fra et område med gulfeber. For mer informasjon ta kontakt med Seychellenes konsulat i Stockholm på tlf. (+46) 8 765 92 91.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med konsulatet for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Seychellene.

Vaksinering

Malariaprofylax anbefales. Noen vaksiner kan være påkrevd. Hvis du mellomlander eller reiser mellom forskjellige afrikanske land, finn ut av alle lands vaksinasjonskrav. Ta kontakt med et vaksinasjonskontor eller fastlege for å finne ut hva som gjelder, i god tid før avreise. Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot disse. Husk at du må vaksinere deg minst 4 uker før du reiser.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Den lokale valutaen er Seychellene Rupee (SCR). Kredittkort aksepteres nesten overalt.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +2 timer. Vintertid: norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

Adapter er nødvendig. På Seychellene har de britisk standard, og spenningen er 220-240V.

Språk

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Seychellene, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Mahé