Se hotell (1)

Reiser til Silhouette Island

Seychellene, Seychellene
Seychellenes tredje største øy, Silhouette Island, inviterer til avslappende ferie i tropiske omgivelser, der du blir ett med den vakre naturen.
Her kan du nyte kritthvite strender, vaiende palmer og en koselig atmosfære som smitter lett. Dagene på øya går sin rolige gang, og takket være den fantastiske floraen og faunaen er det mye å oppdage. Den tropiske skogen er hjem for et rikt plante- og dyreliv, og siden 2010 har ca. 93 % av øya vært en nasjonalpark som er inkludert på UNESCOs verdensarvliste. Store deler av det krystallklare vannet rundt øya er også beskyttet i en marin nasjonalpark.

Naturopplevelser utover det vanlige

Selv om Silhouette Island passer best for avslapning, er det mye å oppdage her. Vannaktiviteter er veldig populære, og det arrangeres forskjellige båtturer, vannsport, snorkling og dykking i krystallklart vann med fargerike fisker og vakre rev. Hvis du foretrekker opplevelser på land, tilbyr Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa fotturer med ulike lengder, formål og vanskelighetsgrader. Disse turene tar deg gjennom øyas historie og vakre nasjonalpark, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, der lokale guider forteller om det unike plante- og dyrelivet.

Vings reiser til Silhouette Island

Når du bestiller en reise med Ving til Silhouette Island bor du på øyas eneste hotell, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. Hotellet har idyllisk atmosfære med jungelfølelse i avslappende omgivelser. Her har du tropiske planter, hvit strand og krystallklart vann som nærmeste nabo til villaen din. Et opphold på Silhouette Island kan enkelt kombineres med andre reisemål i Seychellenes vakre øyverden.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Bra dykking
  • Kombinere flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
  • Verdensarv

Våre gjesters vurdering Silhouette Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Silhouette Island