Se hotell (1)

Reiser til Denis Island

Seychellene, Seychellene
En reise til Denis Island er sannsynligvis det nærmeste du kommer paradiset. Når du går i land på øya kommer du til å forstå hva vi mener.
Denis Island er et perfekt tilfluktssted for deg som søker fred og ro. Øya eies av den gjestfrie familien Mason, som har mottoet: "Øya er din - gjør hva du vil uten å forstyrre andre". Familien Mason har lykkes med å bevare øyas skjønnhet og skapt et ekte paradis. De har dessuten utviklet en bærekraftig og økologisk turisme, som betyr at det meste er lokalprodusert og at de tar godt vare på øyas naturressurser.

Ting å gjøre på Denis Island

På Denis Island tilbringer du feriedagene på stranden, tar en dukkert i lagunen eller slapper av på din egen terrasse. Du kan også gå turer i skogen eller besøke de små håndverksbyene og skilpaddekolonien. Tempoet er veldig rolig og hele øya er preget av harmoni, nytelse og eksklusivitet. Reis hit med Ving og få en drømmeferie som overgår det meste.

Bo på en paradisstrand

På denne lille øya bor du i en av 25 villaer som ligger rett på den fantastisk vakre stranden. En ferie på Denis Island byr på sol, bading og overjordisk vakre omgivelser med hvite strender og asurblått hav. Du kan kombinere oppholdet på Denis Island med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Om du ønsker litt mer liv rundt deg etter paradistilværelsen på Denis Island kan du blant annet bo på hovedøya Mahé. Du velger selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Denis Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Denis Island