Se hotell (1)

Reiser til The Denis Island

En reise til Denis Island det nærmeste du kommer paradis. Når du går i land på øya kommer du til å forstå hvorfor.

Denis Island er et perfekt tilfluktssted for deg som søker fred og ro. Øya eies av den gjestfrie familien Mason, som har mottoet: "Øya er din - gjør hva du vil uten å forstyrre andre". Familien Mason har lykkes med å bevare øyas skjønnhet og skapt et ekte paradis. De har dessuten utviklet en bærekraftig og økologisk turisme, som betyr at det meste er lokalprodusert og at de tar godt vare på øyas naturressurser.

Ting å gjøre på Denis Island

På Denis Island tilbringer du feriedagene på stranden, tar en dukkert i lagunen eller slapper av på din egen terrasse. Du kan også gå turer i skogen eller besøke de små håndverksbyene og skilpaddekolonien. Tempoet er veldig rolig og hele øya er preget av harmoni, nytelse og eksklusivitet. Reis hit med Ving og få en drømmeferie som overgår det meste.

Bo på en paradisstrand

På denne lille øya bor du i en av 25 villaer som ligger rett på den fantastisk vakre stranden. En ferie på Denis Island byr på sol, bading og overjordisk vakre omgivelser med hvite strender og asurblått hav. Du kan kombinere oppholdet på Denis Island med ett eller flere av Vings andre reisemål på Seychellene. Om du ønsker litt mer liv rundt deg etter paradistilværelsen på Denis Island kan du blant annet bo på hovedøya Mahé. Du velger selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Luksushotell
 • Valgfri reiselengde
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering The Denis Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
27°25°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • februar
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
28°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • april
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mai
28°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juni
27°25°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • august
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • september
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
26°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • november
27°24°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
27°24°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
Strender
Denis Island er omkranset av kilometerlange, hvite paradisstrender med turkis vann.
Fly og transport

Flytid

Ca. 14 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving reiser du til Seychellene med rutefly.
Når du bestiller en reise til Denis Island med Ving må du kjøpe transport til og fra flyplassen i tillegg. Det gjør du i forbindelse med bestillingen av reisen.

Flyet lander på Seychellenes hovedøy Mahé, og flyplassen ligger ca. 11 km sydøst for hovedstaden Victoria. For å komme til Denis Island flyr du (ca. 30 minutter) fra Mahé. Ventetid kan forekomme, så vi anbefaler at du har en margin på ca. 3 timer ved videre transport.. Vi anbefaler at du bestiller overnatting på Mahé ved ankomst og før hjemreisen, for å være sikker på at du rekker transporten til og fra Denis Island. Les mer om transport her.
Mat, drikke og natteliv
På Seychellene kan du nyte mat fra det kreolske kjøkken, krydret med påvirkning fra fransk, engelsk, afrikansk, kinesisk og indisk matlaging.
Det er ikke noe natteliv å snakke om på Denis Island. Utelivet er først og fremst konsentrert om hotellene og restaurantene.
Shopping
Seychellene er ikke et utpreget shoppingreisemål. Utvalget av butikker er størst i hovedstaden Victoria.
Aktiviteter og severdigheter
Tilbudet om aktiviteter varierer fra øy til øy. Her er det alt fra vannsport som snorkling, dykking og surfing til riding og golf.
Hvordan du tar deg rundt
Det er et nettverk av luft- og sjøtransport mellom øyene. På øyene er det enklest å reise rundt med buss, taxi eller sykkel.
Fakta

Vår service

Til Seychellene reiser du på egen hånd. Ving har ikke personale på reisemålet.

Pass og visum

Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Vaksinering

Malariaprofylax anbefales. Noen vaksiner kan være påkrevd. Hvis du mellomlander eller reiser mellom forskjellige afrikanske land, finn ut av alle lands vaksinasjonskrav. Ta kontakt med et vaksinasjonskontor eller fastlege for å finne ut hva som gjelder, i god tid før avreise. Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot disse. Husk at du må vaksinere deg minst 4 uker før du reiser.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Seychellene Rupee (SCR). Kort aksepteres nesten overalt.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +2 timer. Vintertid: norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

Adapter er nødvendig. På Seychellene har de britisk standard, og spenningen er 220-240V.

Språk

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Seychellene, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til The Denis Island