Reiser til Det indiske hav – virkeliggjør drømmen!

Maldivene • Mauritius • Seychellene • Zanzibar

Er det ikke på tide å virkeliggjøre drømmen om kritthvite strender og snorklesafarier i tropiske omgivelser? Se frem til total avkobling på noen av de vakreste stedene i verden. De beste prisene til paradis får du om du reiser på sommeren.

Hvis du går rundt med turkisblå reisedrømmer om steder som Mauritius, Maldivene, Seychellene, Sri Lanka og Zanzibar har vi en god nyhet til deg: Ving har et stort utvalg reiser til paradisøyene i Det indiske hav, uansett om du foretrekker luksus i toppklasse eller tropelykke på budsjett.

FINN DIN FAVORITT!

Det indiske hav byr på strandliv i verdensklasse. Hver øy har sine kvaliteter – her får du en oversikt!

Rejser til Mauritius

Allsidige Mauritius

Mauritius er perfekt for alle som vil krydre strandferien med fotturer, naturopplevelser, golf og vannsport.  

 • Variert natur
 • Perfekt for en aktiv ferie
 • Strender i toppklasse
Mauritius er perfekt for alle som vil krydre strandferien med fotturer, naturopplevelser, golf og vannsport.   - Variert natur - Perfekt for en aktiv ferie - Strender i toppklasse
Reis til Maldivene

Magiske Maldivene

Her er det ingen shopping, kulturseverdigheter eller nattklubber. Kun avslappende ferieliv på lekre småøyer.

 • Snorkling i verdensklasse
 • Familievennlige hotell
 • Gode hotell med All Inclusive
Her er det ingen shopping, kulturseverdigheter eller nattklubber. Kun avslappende ferieliv på lekre småøyer. - Snorkling i verdensklasse - Familievennlige hotell - Gode hotell med All Inclusive
Reiser til Seychellene

Romantiske Seychellene

Grønne fjell og rundslipte granittformasjoner utgjør de ikoniske kulissene rundt Seychellenes romantiske bungalowhotell.

 • Unikt havmiljø med masse liv
 • Tilbakelent tempo og atmosfære
 • Kombinasjonsmuligheter
Grønne fjell og rundslipte granittformasjoner utgjør de ikoniske kulissene rundt Seychellenes romantiske bungalowhotell. - Unikt havmiljø med masse liv - Tilbakelent tempo og atmosfære - Kombinasjonsmuligheter
Reiser til Zanzibar

Uforglemmelige Zanzibar

På Zanzibars avsidesliggende sandstrender får du det meste for deg selv. Gå heller ikke glipp av den gamle bydelen Stone Town.

 • Spennende historie og fargerik kultur
 • Fredfylte strender med god plass
 • Sjarmerende Stone Town – på UNESCOs verdensarvliste
På Zanzibars avsidesliggende sandstrender får du det meste for deg selv. Gå heller ikke glipp av den gamle bydelen Stone Town. - Spennende historie og fargerik kultur - Fredfylte strender med god plass - Sjarmerende Stone Town – på UNESCOs verdensarvliste

Når er det best å reise?

Ikke la dårlig vær ødelegge drømmeferien! Få oversikt over hvor og når det er best vær på de forskjellige øyene i Det indiske hav.

Klimaet i Det Indiske Ocean

Varmt året rundt

Øyene i Det indiske hav kan besøkes året rundt, men noen perioder er bedre enn andre. Hvis du reiser i periodene hvor risikoen for regn er større får du til gjengjeld de beste prisene. Her får du et overblikk over klimaet på de forskellige øyene.

Maldivene:
Omkring 30 grader om dagen hele året. Minst nedbør i perioden januar-april. Størst risiko for regn i perioden mai-september.

Mauritius:
Det er varmest med ca. 30 grader i november-april. Det faller mest nedbør i januar-april, men etter korte, kraftige byger følger som regel solskinn. Mai-oktober byr på flere solskinnstimer, men også en litt lavere temperatur, på omkring 25 grader.

Seychellene:
Temperaturen ligger som regel på 26-28 grader hele året. Størst risiko for nedbør er det i desember og januar. Mai-september er tørrest. Den beste årstiden for dykking er mars-mai og september-november, for da er sikten minst 30 meter. I juli og august er det sterke strømmer i havet, noe som er populært blant surfeentusiastene.

Sri Lanka:
Sri Lanka har en dagstemperatur på omkring 30 grader hele året. De tørreste månedene på sørvestkysten, hvor Vings hotell ligger, er perioden desember-mars. Øyas nordøstlige del har et annet klima, og der er perioden mai-september den tørreste.

Zanzibar:
Dagtemperaturen ligger på omkring 30 grader hele året. Størst risiko for regn er det i mars-mai og i november-desember. Da er også luftfuktigheten er høy. Tørrest er det i juni-oktober.

Gode hotelltips

Hva er viktigst for deg?
Her får du gode tips til hotell som kan gjøre ferien din helt perfekt.

Verdens beste strender

Strender i særklasse

Alle øyene byr på lekre strender, men disse hotellene har har strender i verdensklasse.

Alle øyene byr på lekre strender, men disse hotellene har har strender i verdensklasse. - **[Constance Ephelia Resort](/seychellene/mahe/constance-ephelia-resort)** ligger midt mellom to eventyrlige strender på Mahé. - **[Kuredu Island Resort & Spa](/maldivene/kuredu-island-resort-spa)** - Kritthvit korallsand og Maldivenes største dykkesenter. - **[The Residence Maldives At Dhigurah](/maldivene/the-residence-maldives-at-dhigurah)** - Omringet av vakre strender og urørt natur.
Eksotisk ferie med barn

Best med barn

Ta med familien på en ferie dere aldri vil glemme. Her er tre hotell med barneklubb og barnebasseng.

Ta med familien på en ferie dere aldri vil glemme. Her er tre hotell med barneklubb og barnebasseng. - **[Sun Island Resort](/maldivene/sun-island-resort-spa)** – Opptil to barn bor gratis på dette hotellet, som er Maldivenes største. - **[Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa](/mauritius/le-canonnier)** - Populært hotell med aktiviteter for barn på Mauritius. - **[Gold Zanzibar Beach House](https://www.ving.no/tanzania/zanzibar/gold-zanzibar-beach-house)** - Barnevennlig hotell i Zanzibar.
All Inclusive

De beste All Inclusive-hotellene

Ferien blir ekstra behagelig når alt er inkludert. Her er tre hotell med All Inclusive utover det vanlige.

Ferien blir ekstra behagelig når alt er inkludert. Her er tre hotell med All Inclusive utover det vanlige. - **[Reethi Faru Resort](/maldivene/reethi-faru-resort)** - Et tropisk paradis på den private øya Filaidhoo, Maldivene. - **[Constance Moofushi](https://www.ving.no/maldivene/constance-moofushi-maldives)** - Et All Inclusive-tilbud av ypperste klasse på Maldivene. - **[Constance Belle Mare Plage](/mauritius/constance-belle-mare-plage)** - Femstjerners luksus på Mauritius, med stort aktivitetstilbud og lekker All Inclusive.
Kjæresteferie på Maldivene

Tropisk romantikk

Planlegger du den perfekte bryllupsreisen? Eller vil du bare nyte livet litt ekstra på et lekkert og romantisk hotell i vannkanten?

Planlegger du den perfekte bryllupsreisen? Eller vil du bare nyte livet litt ekstra på et lekkert og romantisk hotell i vannkanten? - **[Denis Private Island](/seychellene/denis-island/denis-private-island)** - Denne eksklusive paradisøya er det nærmeste du kommer paradis. - **[Breezes Beach Club & Spa](/tanzania/zanzibar/breezes-beach-club-spa)** - 100 % avkobling og personlig service på Zanzibar. - **[Fushifaru Maldives](/maldivene/fushifaru-maldives)** - Eksklusiv resort som består av 49 like eksklusive villaer, på Maldivene.

Opplev enda mer

Hvorfor ikke kombinere ferien i paradis med noen dager fylt med spennende opplevelser i f.eks. Dubai eller den fremadstormende ørkenmetropolen Doha? Ving tilbyr flere kombinasjonsmuligheter, slik at du kan oppleve flere øyer eller f.eks. spille golf i ferien.

Ring oss på 915 08 888 for mer informasjon om alle mulighetene som finnes.

Hvorfor ikke kombinere ferien i paradis med noen dager fylt med spennende opplevelser i f.eks. [Dubai](/forente-arabiske-emirater/dubai) eller den fremadstormende ørkenmetropolen [Doha](/doha)? Ving tilbyr flere kombinasjonsmuligheter, slik at du kan oppleve flere øyer eller f.eks. spille golf i ferien.   **Ring oss på 915 08 888 for mer informasjon om alle mulighetene som finnes.**

Finn ferien din

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.