Reiser til Det indiske hav – virkeliggjør drømmen!

Maldivene • Mauritius

Er det ikke på tide å virkeliggjøre drømmen om kritthvite strender og snorklesafarier i tropiske omgivelser? Se frem til total avkobling på noen av de vakreste stedene i verden. De beste prisene til paradis får du om du reiser på sommeren.

Ving har et stort utvalg reiser til paradisøyene i Det indiske hav, som Mauritius og Maldivene, uansett om du foretrekker luksus i toppklasse eller tropelykke på budsjett.

Reiser til Maldivene

Magiske Maldivene

Her er det ingen shopping, kulturseverdigheter eller nattklubber. Kun avslappende ferieliv på lekre småøyer.

  • Snorkling i verdensklasse
  • Familievennlige hotell
  • Gode hotell med All Inclusive
Reiser til Mauritius

Allsidige Mauritius

Mauritius er perfekt for alle som vil krydre strandferien med fotturer, naturopplevelser, golf og vannsport.  

  • Variert natur
  • Perfekt for en aktiv ferie
  • Strender i toppklasse

Gode hotelltips

Hva er viktigst for deg?
Her får du gode tips til hotell som kan gjøre ferien din helt perfekt.

Verdens beste strender

Strender i særklasse

Alle øyene byr på lekre strender, men disse hotellene har har strender i verdensklasse.

Eksotisk ferie med barn

Best med barn

Ta med familien på en ferie dere aldri vil glemme. Her er tre hotell med barneklubb og barnebasseng.

All Inclusive

De beste All Inclusive-hotellene

Ferien blir ekstra behagelig når alt er inkludert. Her er tre hotell med All Inclusive utover det vanlige.

Kjæresteferie på Maldivene

Tropisk romantikk

Planlegger du den perfekte bryllupsreisen? Eller vil du bare nyte livet litt ekstra på et lekkert og romantisk hotell i vannkanten?

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.