Virkeliggjør drømmen!

Er det ikke på tide å virkeliggjøre drømmen om kritthvite strender, snorklesafarier og avslapping i tropiske omgivelser?

Hvis du går rundt med turkisblå reisedrømmer om steder som Mauritius, Maldivene, Seychellene, Sri Lanka og Zanzibar har vi en god nyhet til deg: Ving har et stort utvalg reiser til paradisøyene i Det indiske hav, uansett om du foretrekker luksus i toppklasse eller tropelykke på budsjett.

Akkurat nå får du 1.000,- i rabatt pr. bestilling ved minst 7 netters opphold (minst 2 personer i dobbeltrom). Avreiseperiode: mars – mai 2021. Bestill senest 10. desember.

FINN DIN FAVORITT!

Det indiske hav byr på strandliv i verdensklasse. Hver øy har sine kvaliteter – her får du en oversikt!

Når er det best å reise?

Ikke la dårlig vær ødelegge drømmeferien! Få oversikt over hvor og når det er best vær på de forskjellige øyene i Det indiske hav.

Klimaet i Det Indiske Ocean

Varmt året rundt

Øyene i Det indiske hav kan besøkes året rundt, men noen perioder er bedre enn andre. Hvis du reiser i periodene hvor risikoen for regn er større får du til gjengjeld de beste prisene. Her får du et overblikk over klimaet på de forskellige øyene.

Mer informasjon Maldivene:
Omkring 30 grader om dagen hele året. Minst nedbør i perioden januar-april. Størst risiko for regn i perioden mai-september.
 
Mauritius:
Det er varmest med ca. 30 grader i november-april. Det faller mest nedbør i januar-april, men etter korte, kraftige byger følger som regel solskinn. Mai-oktober byr på flere solskinnstimer, men også en litt lavere temperatur, på omkring 25 grader.
 
Seychellene:
Temperaturen ligger som regel på 26-28 grader hele året. Størst risiko for nedbør er det i desember og januar. Mai-september er tørrest. Den beste årstiden for dykking er mars-mai og september-november, for da er sikten minst 30 meter. I juli og august er det sterke strømmer i havet, noe som er populært blant surfeentusiastene.
 
Sri Lanka:
Sri Lanka har en dagstemperatur på omkring 30 grader hele året. De tørreste månedene på sørvestkysten, hvor Vings hotell ligger, er perioden desember-mars. Øyas nordøstlige del har et annet klima, og der er perioden mai-september den tørreste.
 
Zanzibar:
Dagtemperaturen ligger på omkring 30 grader hele året. Størst risiko for regn er det i mars-mai og i november-desember. Da er også luftfuktigheten er høy. Tørrest er det i juni-oktober.
Mindre informasjon

Gode hotelltips

Hva er viktigst for deg?
Her får du gode tips til hotell som kan gjøre ferien din helt perfekt.

Verdens bedste strande

Strender i særklasse

Alle øyene byr på lekre strender, men tre av dem har strender i verdensklasse.

  • Paradise Sun - Denne stranden på Seychellene er kanskje verdens vakreste.
  • Denis Private Island - Seychellenes drøm av en paradisøy.
  • Kuredu - Kritthvit korallsand og Maldivenes største dykkesenter.
Eksotisk ferie med børn

Best med barn

Ta med familien på en ferie dere aldri vil glemme. Her er tre hotell med barneklubb og barnebasseng.

All Inclusive

De beste All Inclusive-hotellene

Ferien blir ekstra behagelig når alt er inkludert. Her er tre hotell med All Inclusive utover det vanlige.

Tropisk romantikk

Planlegger du den perfekte bryllupsreisen? Eller vil du bare nyte livet litt ekstra på et lekkert og romantisk hotell i vannkanten?

Opplev enda mer

Hvorfor ikke kombinere ferien i paradis med noen dager fylt med spennende opplevelser i f.eks. Dubai eller den fremadstormende ørkenmetropolen Doha? Ving tilbyr flere kombinasjonsmuligheter, slik at du kan oppleve flere øyer eller f.eks. spille golf i ferien.
 
Ring oss på 915 08 888 for mer informasjon om alle mulighetene som finnes.