smartline Miramar (ex Luna Miramar)

smartline Miramar ligger nær det kommersielle, turistområdet i sentrum av Albufeira, bare få minutter fra stedets berømte strender, som er ideelle for
vannsportsaktiviteter. Med et bredt utvalg av håndverksbutikker, restauranter, barer, klubber og et unikt uteliv i Algarve, er dette turistområdet et av de mest kosmopolitiske og populære i
regionen. Eiendommen ligger i sentrum av Albufeira, 200 m fra et kjøpesenter, 1,5 km fra stranden, 4,5 km fra marinaen og 45 km fra Faro lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, snackbar, utendørs svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, jacuzzi, treningsstudio, badstue, massasjetjenester (ekstra kostnad), møterom, konferanserom, trådløs internettilgang, safe i resepsjonen (ekstra kostnad) og 24-timers resepsjon.

Leilighetene har trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), kjøkken, telefon, TV, air condition (ekstra kostnad), kaffetrakter og vannkoker, brødrister og bad.

Refunderbart depositum må betales ved ankomst, ca. € 300.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Adresse: Rua do Pacifico, Lote 24, 8200-166 Albufeira, Portugal.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 1,5 km
Sentrum: 0 m
Flyplass: FAO 45 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Lekeplass
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.