Se hotell (105)

Reiser til Polen

En reise til Polen er en sann oveflod av mektig arkitektur, god mat, historie og et hett uteliv. Takket være den relativt korte flyreisen er Polen et utmerket reisemål for en helg.

Med sin beliggenhet mellom Øst- og Vest-Europa har Polen alltid spilt en viktig rolle i europeisk historie. Mye av arven lever den dag i dag i byenes gater og torg fra middelalderen, den vakre landsbygda og minnene fra kommunisttiden. Kulturen har alltid hatt en sentral rolle, og du finner musikk, teater og kunst overalt. Med Ving kan du reise til Warszawa, Krakow og Gdansk, og selv bestemme avreisedato og reiselengde.

Uteliv i Polen

Uansett hvilken polsk storby du velger å reise til kan du forvente deg et livlig fornøyelsesliv. Utelivet i Polen har noe for alle, enten du foretrekker en hyggelig pubrunde eller pulserende nattklubber. Er du i Gdansk og vil feste bør du få med deg Dugagaten hvorbarenen og klubbene ligger tett i tett.

Kultur og severdigheter

Den kultur- og historieinteresserte har det godt i Polen! Her er det en mengde severdigheter og museer av alle slag. Vil du lære mer om de mørkere deler av Polens historie kan du bli med på en utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz, en opplevelse som ingen kommer uberørt fra.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Polen?
På Vings reisemål Krakow, Warsawa og Gdansk i Polen er klimaet omtrent det samme. Den varmeste perioden er mellom juni og august, og da er det også flest soltimer. I Warsawa og Gdansk er det tørrest mellom april og august, mens det i Krakow er flest regnfrie dager mellom august og oktober. Generelt er det et par grader varmere i Warsawa enn på de andre to reisemålene, men om vinteren er det litt mildere i Krakow. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er 20–24 grader på alle reisemål, i september er det 15–18 grader og i oktober 10–13 grader. Om vinteren, mellom november og mars, er temperaturen rundt 2 minusgrader til 7 plussgrader på dagtid. Om våren stiger temperaturen raskt, fra ca. 9–12 grader i april til 15–19 grader i mai, og soltimene blir stadig flere.
Pass og visum
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Polen

Krakow
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
Krakow er en vakker og gjestfri by i Polen. Reis hit med Ving og nyt arkitektur, historie, god mat og et variert uteliv.
Warszawa
Polens hovedstad Warszawa byr på alt du kan ønske deg av en storbyreise – severdigheter, god mat og mye mer.
Gdansk
Reisen til Gdansk tar bare 1,5 time med fly fra Oslo. Vel fremme venter spennende historie, fantastisk arkitektur, billig shopping og heftig uteliv. Like i nærheten ligger også badebyen Sopot.
Reiseforslag til Polen
Sympozjum
Sympozjum
Krakow, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 25 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 25 aug 2019, 3 dager
Dom Muzyka
Dom Muzyka
Gdansk, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 20 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 20 aug 2019, 3 dager
Campanile Warsaw
Campanile Warsaw
Warszawa, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 25 aug 2019 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 25 aug 2019, 3 dager

FINN REISE TIL Polen