Se hotell (111)

Reiser til Polen

En reise til Polen byr på mektig arkitektur, god mat, historie og et yrende uteliv. Den korte flyreisen er perfekt for en storbyweekend.
Med sin beliggenhet mellom Øst- og Vest-Europa har Polen alltid spilt en viktig rolle i europeisk historie. Mye av arven lever den dag i dag i byenes gater og torg fra middelalderen, den vakre landsbygda og minnene fra kommunisttiden. Kulturen har alltid hatt en sentral rolle, og det er musikk, teater og kunst overalt. Med Ving kan du reise til Warszawa, Krakow, Wroclaw, Gdansk og Sopot, og selv bestemme avreisedato og reiselengde.

Uteliv i Polen

Uansett hvilken polsk storby du velger å reise til kan du forvente deg et livlig fornøyelsesliv. Utelivet i Polen har noe for alle, enten du foretrekker en hyggelig pubrunde, trendy barer eller pulserende nattklubber. Er du i Gdansk og vil feste bør du få med deg Dugagaten hvorbarenen og klubbene ligger tett i tett. Eller du slår til med en ferie i den populære badebyen Sopot, hvor du kan kombinere sene netter med late dager på stranden.

Kultur og severdigheter

Den kultur- og historieinteresserte har det godt i Polen! Her er det en mengde severdigheter og museer av alle slag. Vil du lære mer om de mørkere deler av Polens historie kan du bli med på en utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz, en opplevelse som ingen kommer uberørt fra.
Finn ditt hotell
Finn reise til Polen

Reiser til Polen

Sopot
Sopot utgjør selve hjertet av den polske rivieraen. Her venter en kilometerlang sandstrand, flotte hotell og et yrende folke- og uteliv.
Krakow
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Krakow er en vakker og gjestfri by i Polen. Reis hit med Ving og nyt arkitektur, historie, god mat og et variert uteliv.
Warszawa
Polens hovedstad Warszawa byr på alt du kan ønske deg av en storbyreise – severdigheter, god mat og mye mer.
Gdansk
Reisen til Gdansk tar bare 1,5 time med fly fra Oslo. Vel fremme venter spennende historie, fantastisk arkitektur, billig shopping og heftig uteliv. Like i nærheten ligger også badebyen Sopot.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.