Se hotell (15)

Reiser til Sopot

Sopot utgjør selve hjertet av den polske rivieraen og er historien om et klassisk kursted som ble til en moderne bade- og fornøyelsesdestinasjon.
Dagens Sopot har i det store og hele vokst sammen med byene Gdansk og Gdynia, og sammen utgjør de storbyområdet Trójmiasto, den såkalte Trippelbyen. Sopot lokker ikke bare til seg polske turister – også utenlandske feriegjester har fått øynene opp for Polens eget St. Tropez. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, for her finner du vakre sandstrender, Europas lengste pir, en brottsjø av hyggelige og rimelige restauranter og barer og dansesteder som natteravnene sjelden forlater før sola går opp. Sopot er også kjent for sine spa-anlegg og hotell i vakker 1800-tallsarkitektur. De fleste hotellene ligger enten på eller i nærheten av stranden. En reise til Sopot er også ensbetydende med utmerkede shoppingmuligheter hvor butikkutvalget et stort og prisene lavere enn hjemme.

Mangfoldige Sopot

Sopot har noe for enhver smak, enten du leter etter barnevennlige strender, elegante restauranter eller livlige nattklubber. Nabobyene Gdansk og Gdynia ligger ikke mer enn 30 minutter unna, og venter på å bli utforsket. Innen et radius på et par mil kan du altså oppleve å bade i Østersjøen og hygge deg med spa, golf og storbyliv på samme reise. Trippelbyen byr også på mange opplevelser for deg som liker historie og kultur med innslag fra både middelalder og nåtid. Sørg for å få med deg noen av de mange sommerfestivalene med temaer som mat, teater, dans og konserter.

Vings reiser til Sopot

Fra Oslo flyr du til Gdansk på ca. en og en halv time, og fra flyplassen til Sopot tar det ca. 20 minutter å kjøre. Med Ving kan du reise til Sopot med rutefly hele året, og du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Sopot egner seg like bra for en helg som et lengre besøk, for du kan kombinere Sopot med utflukter til Gdansk eller Gdynia. Med Ving kan du velge mellom hotell i alle kategorier. Du kan blant annet velge førsteklasses Sheraton Sopot Hotel ved havet, og klassiske Rezydent Sopot MGallery Hotel Collection ved den populære gaten Monte Cassino.
Nyttige tips
  • Strand
  • Luksushotell
  • Rimelig mat og drikke
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sopot

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sopot
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.