Hotel Rathauspark a member of Radisson Individuals

I en vakker, klassisk bygning ligger Hotel Rathauspark, som er medlem i Radisson Individuals. En gang i tiden var huset boligen til Stefan Zwieg (1881–1942)
, som var en kjent forfatter, dramatiker og journalist fra Wien. Etter en dag på byen kan du slappe av med en drink i hotellbaren eller i hotellets fine rom. Det moderne hotellet har en
sentral beliggenhet i Wien nær noen av byens største severdigheter som Rathaus, Burgteatret og Volksgarten. Det er også kort vei til buss, trikk og t-bane.
Hotellet het tidligere Austria Trend Hotel Rathauspark.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1881
Renovert 2005
1 bygning/er
6 etasje/r
117 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Wien, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  5,0
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja
  • T-banestasjon
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.