Se hotell (56)

Reiser til Østerrike

Kulturbyen Wien lokker til seg nysgjerrige fra hele verden med sin historiske arkitektur, kafékultur, kunsthistorie, musikkarv og kjente personligheter som psykoanalysens far Sigmund Freud og kunstneren Gustav Klimt.
Uansett hva som lokker deg til Østerrike kan vi love deg konkurransedyktige priser og store opplevelser. Med mer enn 50 hotell både i og litt utenfor Wien er du garantert å finne et hotell som passer dine ønsker. Du flyr med rutefly og velger selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1 i Østerrike

Bestill en reise med Ving til Østerrike og opplev Austrian Grand Prix live. Løpet går på banen Red Bull Ring, som ligger i vakre omgivelser i Spielberg med Alpene som bakteppe. Viktigst av alt: Utsikten over den korte og raske banen er uovertruffen. Uansett hvilken plass du kjøper ser du nesten hele banen.

Helgeturer til Østerrike

Å fly til Østerrike fra Oslo tar ikke mer enn ca. to timer og 20 minutter, noe som gjør Wien til et ypperlig reisemål for en langhelg. Wien er tettpakket med opplevelser – her er det en mengde severdigheter i form av gallerier, museer, slott, monumenter og historiske steder. Et tips for naturelskere er å besøke byens store botaniske hage om våren. Når du bestiller en reise til Østerrike med Ving velger du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Østerrike?
Ving har reiser til Wien, som har et temperert klima med varme somre og kalde vintre. Våren kommer tidlig i april med en temperatur på ca. 15 grader. Sommeren starter i slutten av mai, og høsten gjør sitt inntog i oktober. De varmeste månedene er juni, juli og august. Da er gjennomsnittstemperaturen ca. 23–25 grader på dagtid. Det er også i denne perioden det er flest soltimer. I september er det fremdeles behagelig varme, med ca. 20 grader på dagtid. Nedbøren er relativt jevnt fordelt over hele året, med unntak av oktober som er den tørreste måneden med minst regn. Om vinteren kan det komme snø. Gjennomsnittstemperaturen fra november til mars er 1–8 grader på dagtid.
Pass og visum
For innreise til Østerrike må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Østerrike.
For mer informasjon ta kontakt med Østerrikes ambassade på tlf. 22 54 02 00. www.bmeia.gv.at/no/den-oesterrikske-ambassade-i-oslo/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Østerrike.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Østerrike

Wien
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Klassiske Wien passer perfekt for deg som er interessert i kultur. Her finnes det mange gallerier og arkitekturen er et kunstverk i seg selv.

Finn reise til Østerrike
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.