Se hotell (5)
Brela er grønn, rolig og vakker – som skapt for en avslappende ferie der alt man gjør er å nyte livet på et av byens hyggelige hotell.
Hvis du vil bo i grønne omgivelser bør du velge Brela. Husene her ligger omgitt av pinjetrær og frodig vegetasjon som klatrer opp fjellsiden mot Biokovo-fjellene. Snur du blikket ser du det asurblå Adriaterhavet og lenger ut den dalmatiske skjærgården og øyer som Hvar og Brac. Rett ved havet ligger det lille sentrum av Brela og strandpromenaden som inviterer til lange spaserturer i skyggen av trærne.

Velg hvordan du vil bo

Med Ving kan du bo i rom eller leilighet i Brela. Hva du velger er en smakssak, men det kan være lurt å lese gjesteanmeldelser på ving.no og se hva andre har likt. Få andre destinasjoner har så mange fornøyde gjester, som skryter av så mye: Reisen, maten, strendene boforholdene, gjestfriheten. Mange av våre hotell er heller ikke større enn at man blir kjent med vertsfamilien, som gjerne deler sine tips om restauranter, utflukter og strender i nærområdet.

Stranden i Brela

Langs den skyggefulle strandpromenaden i Brela finner du koselige badeplasser og små strender. Dersom du liker å snorkle har du kommet til rett sted – her er vannet så klart at sikt på tjue meters dyp ikke er uvanlig, og på bunnen finnes det mye spennende å se blant klipper og steiner.

Spis godt i Brela

Det kroatiske kjøkkenet har lånt mye fra Italia, med pizza, pasta og risotto på de fleste menyer. Du finner også impulser fra Balkan i alt som kommer fra grillen, og nærheten til havet gjenspeiler seg også i menyene. I Brela spiser du både godt og billig på byens lokale restauranter, som i likhet med hotellene ofte er familieeide.

Oppdag Kroatia

Fra Brela er det bare å gå opp til den adriatiske kystveien der det går busser både nordover til Split og sørover til Makarska og Dubrovnik. Du kan også bli med på en av våre utflukter med guide som forteller mer om landet. Sørg også for å ta båten ut til en av øyene rett utenfor kysten. Hvar har flere vakre landsbyer, og på Brac finner du en av Kroatias vakreste strender.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Veldig fornøyde gjester
  • Fine strender
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Brela

Finn reise til Brela