Se hotell (4)

Reiser til Hvar by

Hvar by er en av perlene langs den dalmatiske kysten. Legger du ferien hit reiser du ikke bare til sol og bad, men til kultur, historie og vakker natur.
Det er lett å bli forelsket i Hvar by. Om det er severdighetene, naturen, elegansen, de trange smugene eller de mange utmerkede restaurantene som gjør det, er vanskelig å si. Byen har en livlig atmosfære, og det er hele tiden folk i bevegelse, og båter som kommer og går. Slå deg ned på en av kafeene langs kaien og opplev den hyggelige stemningen, eller begi deg ut på oppdagelsesferd i gatene og butikkene rundt det store torget. Eller kanskje det frister mer med en skyggefull lunsj på en av restaurantene? Vil du holde på havutsikten er det bare å fortsette langs strandpromenaden som strekker seg langt utover bysentrumet på begge kanter, og etter hvert vil du finne både badeviker og flere restauranter.

Kveld i Hvar by

Selv om Hvar by har røtter langt tilbake i historien, så har man fulgt med i tiden og kan lokke med et sofistikert nattliv og meget gode restauranter. Her kan du være sikker på å finne nyfanget fisk på menyen, og selvsagt drikker du en avkjølt hvitvin fra naboøya Korcula til måltidet. Når kveldsmørket senker seg kan du slå deg ned ved en av loungebarene ved torget eller langs strandpromenaden og nyte kvelden, kveldsbrisen og stemningen.

Sol og bad i Hvar by

Følger du strandpromenaden fra Hvar by ligger strendene på rad og rekke. Ofte er de ikke så lange, og iblant er det bare en badeplattform der man brer ut håndkleet, før man hopper i det krystallklare vannet. Ettersom strendene og havbunnen som regel består av småstein og klipper, er vannet så klart at det kan virke som snorklere og andre som bader svever et par meter over bunnen. Sørg også for å få med deg en tur til Pakleni-øyene rett utenfor Hvar by. Du kan glede deg til fantastiske bademuligheter i små bukter, gjerne etterfulgt av en herlig lunsj laget på lokale råvarer ved en av de små strandrestaurantene.

Vings hotell

Om du velger å reise med Ving til Hvar vil du alltid finne et hotell som passer både deg og ditt reisefølge. Alle hotellene ligger innen behagelig rekkevidde av både stranden og torget i Hvar by, og du kan velge hotell med spa, hotell ved havnepromenaden, eller hotell for deg som reiser uten barn. Vil du gjøre ferien til noe helt spesielt bestiller du en reise der du kombinerer to av våre kroatiske reisemål, så får du enda mer ut av ferien.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Hotell med spa
  • Kombiner flere reisemål
  • Krystallklart vann
  • Mange restauranter
  • Mye uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Hvar by

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Hvar by
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.