Se hotell (1)
Den lille byen Gradac ligger lengst sør på Makarska-rivieraen og lokker med lange strender og et av Vings mest populære hotell.
Gradac ligger i den sørlige enden av Makarska-rivieraen, i rimelig avstand fra den betydelig større byen Makarska, med Biokovofjellene på den ene siden og Adriaterhavet på den andre. Gradac er stedet for deg som reiser for å oppleve naturskjønne turer til fots, deilige bad og lange middager med utsikt over strandpromenaden og havet. I Gradac har Ving i flere år hatt noen av sine aller mest fornøyde gjester. Mange velger å reise tilbake til vårt hotell Marco Polo, både én, to og tre ganger.

Bo nær stranden

Med Ving bor du helt nede ved stranden i Gradac. Hotellet heter Marco Polo, og har år etter år kommet med på topp ti-listen over våre mest populære hotell. Her får du ekte kroatisk gjestfrihet, en hjemmekoselig atmosfære og massevis av gode tips og råd til hva du kan fylle Kroatia-ferien din med. Det at hotellet har en av de beste restaurantene i området er heller ikke noe minus, og vil du smake autentisk kroatisk mat er det hit du skal gå.

Strendene i Gradac

Gradac er kjent for sine lange strender, og når man får lyst til å ta et bad, kan man bare følge den milelange strandpromenaden til man finner et sted som passer. Som nesten overalt langs rivieraen består strendene i Gradac av finslipt småstein, som gjør at vannet holder seg krystallklart, også når det blåser litt.

Spis godt i Gradac

Blir man sulten er det et godt utvalg av større og mindre spisesteder, som serverer alt fra kroatiske spesialiteter til pizza og pasta. Når kvelden kommer tennes lysene både inne i byen og langs strandpromenaden, og det er bare å spasere rundt til du finner et sted det frister å spise middag.

Øyhopping og fotturer

Fra Gradac tar det mindre enn to timer å gå opp til toppen av Biokovofjellene bak byen. Det kan være litt anstrengende, men belønningen er fantastisk utsikt over byen og den dalmatiske skjærgården nedenfor. Herfra kan du blant annet se over til Hvar med sine lavendelåkre, og den vakre Peljesac-halvøya. Får du lyst til å besøke noen av øyene i skjærgården, er det bare å gå ned igjen og ta båten til den øya du synes er vakrest.
Nyttige tips
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell ved stranden
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Gradac

Finn reise til Gradac