Se hotell (15)

Reiser til Baska Voda

Der Biokovfjellene møter Adriaterhavet ligger Baska Voda – en liten ferieby med herlige strender, hyggelig uteliv og store muligheter til å utforske Makarska-rivieraen.
Baska Voda er så lite at stedet ikke har noe egentlig sentrum, med de har en havnepromenade og på motsatt side av hovedgaten ligger det en rekke lokale butikker, restauranter og kafeer hvor du kan slå deg ned i skyggen av trærne og bestille en espresso eller kanskje nygrillede sardiner. Øyeblikk som gjerne er med på å skape de beste ferieminnene. Uansett hva du bestiller fra menyen kan du regne med at det er ferskt, billig og ofte kortreist. Her ligger det også et par dagligvarebutikker hvor du får kjøpt drikkevann og fersk frukt før du går ned til stranden for en dukkert i Adriaterhavet.

Strendene i Baska Voda

Strender finnes det mange av, både i og på begge sider av landsbyen. De aller fleste består av rundslipte små steiner, noe som gjør at vannet er krystallklart og perfekt for snorkling. Hvis du ikke vil bade på stranden inne i Baska Voda er det bare å følge strandpromenaden nordover eller sørover. Du trenger ikke å gå langt før du finner en badeplass helt for deg selv.

Bo bra i Baska Voda

En reise med Ving til Baska Voda gir deg mye å velge mellom; rom eller leiligheter, bo ved strandpromenaden eller høyere opp. Der fleste av hotellene våre er ikke spesielt store, og ofte familiedrevne, som for eksempel Apartments Putnik. Det virker som mange av gjestene våre finner akkurat det de er ute etter – få reisemål får like høye karakterer som hotellene våre i Kroatia.

Se mer av Kroatia

Baska Voda ligger rett ved den adriatiske kystveien som strekker seg hele veien fra Split til Dubrovnik. Det er lett å reise med buss på egen hånd, men mest behagelig er det kanskje å bli med på noen av våre utflukter langs kysten og innover i landet. Vil du se mer av skjærgården kan du bli med noen av turbåtene som går fra havnen i Baska Voda til øyene i området.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Veldig fornøyde gjester
  • Fine strender
  • Krystallklart vann
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Baska Voda

Finn reise til Baska Voda

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.