Bahia Flamingo Hotel

Hotell ligger rett ved havsiden, og nær et handleområde. Ligger i Varadero sonen, 400 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra sentrum av Puerto de Santiago
, 23 kilometer fra et badeland, 28,5 kilometer fra Los Cristianos fergestasjon og 39 kilometer fra Tenerife Sør flyplass.
På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant, bar, basseng bar
, WiFi, svømmebasseng og vaskeriservice (mot betaling).
Rommene har vifte, WiFi (mot betaling), TV, safe (mot betaling), hårføner, balkong/terrasse og bad.
Familierom har også sovesofa og separat stue.
** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt på grunn av været/årstiden.
Familierom: Sovesofa i stuen for tredje person.
Ved valg av "all inclusive":
All Inclusive inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikke til måltidene som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker, alle lokale merker.
Drikke serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til kl. 22.00-23.00).
Åpningstider varierer mellom forskjellige restauranter.
På noen hoteller er aktivitetsprogrammet også inkludert
Adresse: Avda. La Gaviota 3, Urb. Varadero, 386 86 Guia de Isora, Tenerife, Spania.

Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 400 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: TFS 39 km, TFN 79 km

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Spa
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1,5 km
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.