Perfekt for familier, ligger dette komfortable hotellet i Playa Blanca. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt
denne destinasjonen har å tilby. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 26. 5 kilometer fra hotellet. Innen 20 meter vil kunder finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske
området. Eiendommen er innen 1. 5 kilometer fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 1000 meters gåavstand fra havnen. Totalt 280 rom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Paradise Island. Dette overnattingsstedet ble gjennomførende oppusset i 2016. Paradise Island tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Kunder ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng kan inkluderes (på forespørsel) på alle gjesteværelsene. Eiendommen tilbyr åpne offentlige områder og har 6 handicapvennlig soverom. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Det er en praktisk shuttle-service til lufthavnen fra hotellet. Spisestedet inviterer reisende på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Paradise Island. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på denne eiendommen gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Alle de overnattende kan oppleve uforglemmelige øyeblikk ved å benytte de spennende sports- og fritidsfasilitetene på Paradise Island. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1997
År for siste renovering: 2016
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Antall etasjer (anneks): 2
Totalt antall rom: 280
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Supermarked
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Hotellets offisielle klassifisering er 3,5.
 • Treningsrom
 • Lekeplass
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.