Se hotell (10)

Reiser til Playa Blanca

Playa Blanca er det perfekte reisemålet for deg som vil bo i rolige omgivelser og samtidig ha kort vei til fine strender, restauranter og shopping.
Playa Blanca ligger på Lanzarotes sydspiss, ved de fine strendene Playa Dorada og Playa Flamingo. Tempoet i Playa Blanca er mye roligere enn på de større turiststedene, men likevel har du alt du trenger her. Langs den sjarmerende strandpromenaden ligger det flere hyggelige restauranter, barer og et passe stort utvalg av butikker.

Aktiviteter i Playa Blanca

Vil du være aktiv er det bra muligheter for dykking og windsurfing ved strendene. Du kan dessuten leie sykkel, og mange av hotellene har egen tennisbane. Den som liker å spille golf kan benytte den fine 18-hulls golfbanen i nærheten. Fra den lille havnen i Playa Blanca går det ferger over til Fuerteventura, og du kan velge mellom flere forskjellige båtutflukter hos lokale arrangører.

Vings Lanzarote

Når du bestiller en reise til Playa Blanca med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er en mengde hotell å velge mellom, og de fleste holder høy standard, og flere har kort vei til stranden. Mange hotell i Playa Blanca har et voksent publikum og aldersgrense.

Oppdag Lanzarote med leiebil

Hvis du leier bil kan du besøke en rekke fine steder på Lanzarote. Nasjonalparken Timanfaya midt på øya er et spesielt syn med sine forvridde kratere og klipper som minner om et månelandskap.
Reiser du nordover vil du oppleve et landskap som er frodigere enn på resten av øya. Besøk for eksempel landsbyen Teguise, der det er et stort marked hver uke. Helt nord på øya ligger Mirador del Rio, der du kan nyte en fantastisk utsikt som strekker seg helt til øya Isla Graciosa. På Lanzarote er det også flere store grotter. En av dem, Jameos del Agua, rommer både konsertsal og bar.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Lokale restauranter
  • All Inclusive
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa Blanca

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Playa Blanca
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.