Se hotell (11)

Reiser til Playa Blanca

Playa Blanca er det perfekte reisemålet for deg som vil bo i rolige omgivelser og samtidig ha kort vei til fine strender, restauranter og shopping.
Playa Blanca ligger på Lanzarotes sydspiss, ved de fine strendene Playa Dorada og Playa Flamingo. Tempoet i Playa Blanca er mye roligere enn på de større turiststedene, men likevel har du alt du trenger her. Langs den sjarmerende strandpromenaden ligger det flere hyggelige restauranter, barer og et passe stort utvalg av butikker.

Aktiviteter i Playa Blanca

Vil du være aktiv er det bra muligheter for dykking og windsurfing ved strendene. Du kan dessuten leie sykkel, og mange av hotellene har egen tennisbane. Den som liker å spille golf kan benytte den fine 18-hulls golfbanen i nærheten. Fra den lille havnen i Playa Blanca går det ferger over til Fuerteventura, og du kan velge mellom flere forskjellige båtutflukter hos lokale arrangører.

Vings Lanzarote

Når du bestiller en reise til Playa Blanca med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er en mengde hotell å velge mellom, og de fleste holder høy standard, og flere har kort vei til stranden. Mange hotell i Playa Blanca har et voksent publikum og aldersgrense.

Oppdag Lanzarote med leiebil

Hvis du leier bil kan du besøke en rekke fine steder på Lanzarote. Nasjonalparken Timanfaya midt på øya er et spesielt syn med sine forvridde kratere og klipper som minner om et månelandskap.
Reiser du nordover vil du oppleve et landskap som er frodigere enn på resten av øya. Besøk for eksempel landsbyen Teguise, der det er et stort marked hver uke. Helt nord på øya ligger Mirador del Rio, der du kan nyte en fantastisk utsikt som strekker seg helt til øya Isla Graciosa. På Lanzarote er det også flere store grotter. En av dem, Jameos del Agua, rommer både konsertsal og bar.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Lokale restauranter
 • All Inclusive
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa Blanca

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
På østsiden av Playa Blanca ligger stranden Dorada. Det tar ca. en halvtime å spasere til den lange stranden Papagayo, Lanzarotes fineste strand.
Mat, drikke og uteliv
Det ligger en mengde restauranter langs gågaten og strandpromenaden i Playa Blanca. Her finner du både store, internasjonale restauranter og små bodegaer. I Playa Blancas nye havn Marina Rubicon ligger det også mange restauranter.
Det ligger noen karaokebarer i havnen Punto Limones. I Papagayo Center er det et livlig uteliv med flere populære barer.
Shopping
i sentrum av Playa Blanca er det et godt utvalg av butikker som blant annet selger klær, suvenirer og parfyme.
Aktiviteter og severdigheter
Det er en rekke aktiviteter å drive med i området. På strendene i Playa Blanca kan du prøve windsurfing, og det er gode dykkemuligheter. Mange av hotellene har egne tennisbaner, og det går an å leie sykler. I Puerto del Carmen ligger det dessuten en golfbane.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Lanzarote på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det enkleste måten å reise rundt på Lanzarote er med leiebil, men det går fint an å kjøre rundt med buss eller taxi. Det går ferge fra Playa Blanca til Fuerteventura.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i Playa Blanca.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Flere banker og minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Lanzarote med rutefly hele året. Flyet lander på flyplassen utenfor Arecife.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Arecife til Playa Blanca er ca. 35 minutter (ca. 35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
20°14°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°14°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°15°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
24°17°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
10
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
29°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
28°21°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
26°19°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
24°17°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Playa Blanca
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.