Serenity er et fresht leilighetshotell i Playa de Amadores, med nyrenoverte leiligheter og en nydelig utsikt over havet. Hotellet ligger høyt oppe, ovenfor
Amadores-dalen og har en rolig, behagelig atmosfære. Solterrassen på Serenity har et innbydende infinitybasseng og er perfekt for deilig avkobling. Hotellet har også et barnebasseng for
hotellets yngste gjester samt en spaavdeling der du kan nyte en avslappende stund med massasje eller en annen deilig behandling.
Serenity tilbyr delikate, hyggelige 2-romsleiligheter – alle har en uteplass med to solsenger og mange har utsikt mot havet. Vil du unne deg et ekstra behagelig opphold kan du bestille en 2-romsleilighet i villa, med privat basseng.
Har du lyst til å se deg litt rundt, kan du gå en tur ned til den flotte Amadoresstranden og kanskje ta en forfriskende dukkert i havet. Ønsker du å se mer av Gran Canaria, anbefaler vi at du leier en bil eller blir med på en av våre utflukter.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2004
Renovert 2019 (bassengområdet) og 2022 (leilighetene)
2 bygning/er
4 etasje/r
40 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon kl. 08.00–22.00
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Rom med privat basseng
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  1,8 km
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.