Apartamentos Green Ocean

Apartamentos Green Ocean er et enkelt, lite leilighetshotell bygget i flere nivåer av husrekker, nær den vakre Las Burras-stranden og shopping- og restaurantområdet
i sentrum av San Agustin.
Hotellets naturlige samlingssted er bassengområdet, hvor du kan slappe av på en solseng og ta forfriskende bad. I bassengbaren kan du ta en drink, bestille
enkle retter og samtidig nyte utsikten mot havet. I tilknytning til resepsjonen, som ligger noen trapper ned fra bassengområdet, finner du et minimarked hvor du kan kjøpe både drikke, snacks og annet godt.
Apartamentos Green Ocean tilbyr leiligheter med balkong eller terrasse. Leilighetene er plassert over flere etasjer og bygninger som ligger spredt på hele hotellområdet. Dette er et hotellet for deg som gjerne vil ordne deg selv og samtidig ha butikker og spisesteder i nærheten.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1993
Renovert 2013
14 bygning/er
2 etasje/r
64 rom/leiligheter
Resepsjon åpen til ulike tider, kl. 08.00–16.00 (tirsdag, torsdag og søndag) og kl. 08.00–24.00 (øvrige dager)
Bagasjeoppbevaring
Minimarked (lite), åpen kl. 08.00–16.00 (tirsdag, torsdag og søndag) og kl. 08.00–24.00 (øvrige dager)
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 2,5.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Nei
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  650 m
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.