Utflukter, Puerto de Mogán

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Garbos dinner show – kan bestilles hjemmefra

Garbos dinner show – kan bestilles hjemmefra

En fargesprakende kveld med middag samt underholdning i verdensklasse. 3-retters middag med valg av drikke: rød- eller hvitvin, øl og ulike alkoholfrie drikkevarer. Kaffe inkludert. Utflukten arrangeres i perioden oktober–april.

Les mer Skjul

Garbo's byr på fargesprakende underholdning i verdensklasse med den fantastiske forestillingen "Starworkers". Utflukten går i perioden oktober–april, men du kan også bestille utflukten de dagene vi ikke har turen i vårt program. Da kommer man seg hit på egen hånd.

Garbo's viser et middagsshow som uten tvil er det mest omtalte kveldsarrangementet på Gran Canaria. Garbo's er stolte av å presentere et show i toppklasse. Velkommen til 'Starworkers' – et show med sang, dans, glamour og musikalsk magi! Her hører du de største hitsene av de beste og mest populære stjernene.

Hvis du skal feire noe eller er ute etter topp underholdning med god mat og drikke, er Garbo's stedet. Dette året tilbyr Garbo's et akrobatshow i tillegg til musikk og dans. Her er kelneren ikke bare kelner, men også artist, noe som gjør servicen ekstra personlig.

Når du kjøper billetter av oss er en gratis oppgradering inkludert, noe som innebærer en bedre drikkepakke. Kontakt Vings reiseleder for mer informasjon.

NB! Bor du i Las Palmas er ikke reiselederservice inkludert, transport skjer på egen hånd.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport, guide, inngangsbillett og 3-retters måltid inkludert drikke som beskrevet nedenfor.

Mat og drikke:
3-retters middag med drikke. Du velger mellom rødvin eller hvitvin, øl og diverse alkoholfrie drikkevarer. Kaffe.

Tid:
Kveldsutflukt, ca. kl. 18.15–00.45.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Fotturer med Rocky Adventure – kan bestilles hjemmefra

Fotturer med Rocky Adventure – kan bestilles hjemmefra

En følelse av frihet. Bli med på en fottur til Rouqe Nublo, landsbyen Santa Lucia eller langs Camino de la Plata, Sølvveien. Utfluktene arrangeres i perioden oktober–mai.

Les mer Skjul

Gå ikke glipp av den vakre naturen på Gran Canaria! Underveis får vi vite mye om Gran Canarias plante- og dyreliv, og hvordan urbefolkningen guanchene levde. Det er flere fotturer å velge mellom, og sammen med Rocky Adventure har vi valgt ut tre interessante fotturer som er tilpasset deltakere i alle aldre.

På fotturen gjennom Rouqe Nublo- nasjonalpark danner du deg et bilde av øyas ulike klimasoner, og vi beundrer det imponerende landskapet.

Om du velger fotturen til landsbyen Santa Lucia og Guayadeque-dalen, får du oppleve Gran Canarias kanskje vakreste landskap. En tur i dette området skuffer aldri.

Det samme kan også sies om Rocky Adventures' tredje fottur, en klassiker gjennom mange år. Camino de la Plata, "Sølvveien", er en vei guanchene benyttet for mer enn 2000 år siden, og som i dag utgjør en flott tursti. Dette er en av de mest populære rutene. Vi kjører med buss opp til 1.000 meter over havet, og derfra tar vi oss videre til fots. I fjellet råder stillheten, og vi nyter medbrakte nistepakker (inngår ikke i prisen) mens vi beundrer den fantastiske utsikten. Her kan vi se helt til naboøyene i klart vær – og kanskje med litt flaks helt til Afrika.

Det er flere turer å velge mellom. Hør med guiden for mer informasjon.

Dette er en dag fylt av natur, inntrykk og opplevelser. Perfekt for turentusiaster!

Obs!
Det er viktig å ha med vann og solkrem!

Inkludert i prisen:
Transport (unntak gjelder, se under) og guide.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl.08.00–17.15.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Vann, matpakke og solkrem.

Øvrig:
Du velger selv hvor langt du vil gå i løpet av dagen. Vær oppmerksom på at turen går relativt høyt over havet. De som bor i Las Palmas må selv organisere transport til turens startsted.

Utflukten arrangeres i perioden oktober–mai.
Mandager: Santa Lucia – Guayadequ.
Onsdager: Camino de la Plata – Sølvveien.
Fredager: Pilancones eller Pajonales – Rouqe Nublo nasjonalpark.

Shopping og sightseeing i Las Palmas – kan bestilles hjemmefra

Shopping og sightseeing i Las Palmas – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas – et kulturmekka med historiske severdigheter, rimelig shopping og hyggelig kaféliv. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Med sine mange kontraster har Las Palmas vært en pionér innen turismen, og byen har fremdeles sine stamgjester. Etter 50 år med turisme opplever byen nå en renessanse - stadig flere oppdager Las Palmas og byens mangfold. Tilbring en dag i byen, så forstår du hvorfor.

Vi besøker den gamle bydelen Vegueta, som ble grunnlagt av de spanske erobrerne på slutten av 1400-tallet. Arkitekturen her tar oss tilbake til kolonitiden. Her ligger Kanariøyenes eneste katedral, Columbus-museet, og ikke minst den hyggelige gågaten Triana der gamle bygninger ligger vegg i vegg med moderne butikker.

Før vi reiser videre fra den gamle bydelen til kjøpesenteret Las Arenas kjører vi forbi de øvre delene av byen og stopper ved Altavista som har fin utsikt over Las Palmas og hagebyen Ciudad Jardin, der engelskmennene i sin tid bygde sin koloni.

Etterpå reiser vi til kjøpesenteret Las Arenas som ligger like i utkanten av Las Canteras-stranden. Her er det mange fristelser for de shoppinglystne, og du kan også rusle langs strandpromenaden eller slappe av med en kaffe på en av de mange hyggelige serveringsstedene. Ønsker du en innholdsrik dag med kultur, historie, shopping og folkeliv, bli med oss til øyas hovedstad Las Palmas.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport og guide.

Mat & drikke:
Ingen måltider inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30-17.15.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ha med:
En ekstra genser eller jakke, spesielt i vintersesongen.

Katamaranen Afrikat 69 – kan bestilles hjemmefra

Katamaranen Afrikat 69 – kan bestilles hjemmefra

En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Drikke er inkludert hele dagen, samt en lett lunsjbuffé.

Les mer Skjul

Bli med på denne herlige båtturen og nyt en nydelig dag på havet. Vi seiler ut fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat. Her får vi en flott og avkoblende dag som man ellers bare kan drømme om. Vi sitter på dekk og nyter havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi også se delfiner som er vanlige i disse farvann.

Vi stopper i en bukt der du kan bade rett fra båten. Her kan du snorkle, eller bli med på tur i en speedbåt. Hvis du vil leie vannscooter eller prøve parasailing, så kan dette avtales med besetningen når du bestiller utflukten (ikke inkludert i prisen).

Etter en deilig dag ute på havet, reiser vi tilbake til Puerto Rico litt ut på ettermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk mai 2017 og er et luksuriøst og moderne fartøy (som også er tilgjengelig for bevegelseshemmede). Båten har god plass og et stort soldekk, og det finnes en bar og cocktailmaskin om bord.

Utflukten går hele året.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport (se unntak nedenfor), mat og drikke som beskrevet nedenfor.

Mat og drikke:
En lett lunsjbuffé er inkludert, samt gratis drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.

Tid:
Lengre halvdagsutflukt, Morning Cruise, ca. kl. 09.15–15.30. Utflukten går hele året.

I juli og august tilbys også:
Sunset Cruise, fra ca. kl. 17.45 til solnedgang.

Guideservice:
Engelsktalende mannskap om bord.

Lurt å ta med:
Badetøy, håndkle og solkrem med høy solfaktor.

Øvrig:
Transport er ikke inkludert for gjester som bor i Arguineguín, Puerto Rico eller Playa de Amadores – derfor koster utflukten mindre fra disse reisemålene.

Vi følger myndighetenes smittevernkrav, og det er derfor påbudt å bruke munnbind og antibac før ombordstigning på bussen.

Et kontinent i miniatyr – kan bestilles hjemmefra

Et kontinent i miniatyr – kan bestilles hjemmefra

Dette er en populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. Gjør deg klar for en dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.

Les mer Skjul

Denne utflukten er en av de beste i vårt utfluktsprogram og perfekt for deg som vil se mer enn hotell og strender. Gran Canaria er et skattekammer fullt av overraskelser, og vi ønsker å vise deg noen av dem.

Vi kjører fra den tørre sørsiden via Fatanga-dalen. Reisen går gjennom dype daler, enorme vulkankratre og grønne skoger. Vi passerer palmelunder og idylliske landsbyer omgitt av grønne enger, kaktuser samt eukalyptus- og mandeltrær. Ferden går videre opp til et av øyas høyeste punkter og deretter ned til den subtropiske nordsiden. Det gjør at vi får oppleve fire ulike klimasoner.

Omtrent midt på øya, ved Cruz de Tejeda, stopper vi ved noen små markedsboder hvor vi kan både smake og kjøpe lokale godsaker. Vi spiser lunsj i naturskjønne omgivelser i landsbyen Valleseco mens vi beundrer utsikten over øyas religiøse senter, landsbyen Teror, dit turen senere fortsetter. I øyas mest besøkte kirke, La Basilica de Nuestra Señora de Pino, våker øyas skytshelgen ”Pinjemadonnaen” over lokalbefolkningen fra sin vakre sølvtrone.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport og guide.

Mat og drikke:
Lunsj, samt vann, en øl/et glass vin er inkludert.

Tid:
Heldag, ca. kl. 08.30-17.15.

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Ta med varme klær (i vintersesongen) og kontanter.

Øvrig:
Utflukten innebærer mye tid i buss og deler av turen kjøres på svingete veier, noe som kan være anstrengende for de som lett blir bilsyke.

Skål for Gran Canaria – kan bestilles hjemmefra

Skål for Gran Canaria – kan bestilles hjemmefra

Er du opptatt av vin? På denne utflukten får du prøvesmake flere lokale vinsorter og lære mer om kanarisk vintradisjon. Prøvesmakingen er inkludert i prisen.

Les mer Skjul

Mange er skjønt enige om at litt vin kan være godt for sjelen. Meningene er imidlertid mer delt når det kommer til kvalitet, og hvilke vinregioner som er de beste. De kjente vinprodusentene har sine trofaste tilhengere, men stadig flere blir interessert i vinen de mer ukjente regionene kan by på. Og det er her Kanariøyene kommer inn i bildet.

De kanariske øyene har en relativt ung vinhistorie, knappe 5-600 år, noe som gjør vintradisjonen annerledes her. På 1400-tallet plantet spanske og portugisiske sjøfarere de første vinrankene på øya. Interessen for vinproduksjonen økte i takt med handelen, og på 1600-tallet nådde interessen sitt høydepunkt – da ble til og med England storimportør av kanarisk vin.

I årene som fulgte, med krig og ødeleggelse, minsket handelen drastisk. Vinen beholdt imidlertid sitt gode rykte, og prisene skjøt i været. Mange emigranter lykkes også med transport av vinranker til Den nye verden, og flere av de kanariske druesortene var dermed med på å legge grunnlaget for vinindustrien som vokste frem i California, Mexico og Peru.

Kanarisk vin er fortsatt av god kvalitet, og det er derfor vi skåler for Gran Canaria på denne utflukten til en av de mer kjente vinbodegaene på øya. Vi besøker blant annet Bodega Aguyro og vinprodusenten La Tirajana, og får anledning til å smake på noen av deres beste viner. Hvert stopp krydres også med smaksprøver på lokal småsnacks.

I løpet utflukten rekker vi også et stopp i Fatagadalen, også kalt «De tusen palmers dal», der den lille, postkortvakre landsbyen Fataga ligger med sine brosteinsgater og hvitkalkede hus.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Mat og drikke:
Vi prøvesmaker fire vintyper og litt snacks.

Tid:
Ettermiddag/kveld, ca. kl. 14.00–20.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ha med:
Kamera, penger og en ekstra genser i tilfelle det blir kjølig. Vin og lokale produkter kan kjøpes underveis, ofte til rimeligere priser enn f.eks. på flyplassen eller i større matbutikker.

Øvrig:
På grunn av store nivåforskjeller og mange trapper bør personer med bevegelsesvansker ta rådføre seg med en av Vings reiseledere før eventuell bestilling.

Multiacuatics – kan bestilles hjemmefra

Multiacuatics – kan bestilles hjemmefra

Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatic får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.

Les mer Skjul

I havområdene rundt Kanariøyene er den en fast bestand av delfiner og flere hvalarter som passerer gjennom havområdet til forskjellige tider. Fra dekket på Multiacuatic kan vi oppleve dem i deres rette element. Vi gjør alt for ikke å forstyrre dyrene og for å gjøre møtet mellom oss og dem så respektfullt som mulig.

Katamaranen har to etasjer og er rundt 16 meter lang og 6 meter bred. Den er utstyrt med moderne teknikk som kan lokalisere lyd fra delfiner og hvaler slik at vi kan observere dem både under og over havoverflaten. Multiacuatic har "The Blue Boat Badge", som gir tillatelse til å observere delfiner og hvaler. Underveis stopper vi også for å bade.

Turen går fra Puerto Rico med gode muligheter for å få se delfiner underveis. Multiacuatic har derfor "delfingaranti", og tilbyr alle sine gjester en ny tur om delfinene velger å ikke vise seg.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Mat og drikke:
En drikke er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 10.30–13.30.

Lurt å ta med:
Solbeskyttelse og badetøy.

Guide:
Engelsktalende mannskap.

Øvrig:
Transport til havnen er ikke inkludert for gjester som bor i Puerto Rico, bortsett fra gjester på Altamar, Ocean Hill og Puerto Azul. For andre gjester er transporten inkludert i prisen. En drikke er inkludert.

Det er toaletter og bar om bord.

Vi følger myndighetenes smittevernkrav, og det er derfor påbudt å bruke munnbind og antibac før ombordstigning på bussen.