Utflukter, Las Palmas

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Gran Canarias overraskelser – kan bestilles hjemmefra

Gran Canarias overraskelser – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en reise full av overraskelser på nord- og vestsiden av øya, hvor besøk til en botanisk hage, et vulkankrater og landsbyen San Mateo inngår. Lunsj og drikke er ikke inkludert. Utflukten går i perioden oktober–april.

Les mer Skjul

Vi har valgt ut noen av de fineste severdighetene og landskapene Gran Canaria har å by på, for at du skal få en spennende kombinasjon av opplevelser utenfor turistløypa.

Jardin Canario er en av Gran Canarias mer ukjente botaniske hager. Den svenske botanikeren Erik Ragnar Svensson hadde som mål å kartlegge den lokale floraen på Gran Canaria. Hans arbeide resulterte i mer enn 500 planter og blomster, hvor også 400 tresorter fikk sin plass. Alt dette er dokumentert i en vakker hage som virkelig er en fryd for øyet.

Vår neste stopp er ved vulkankrateret Bandama, som ligger 569 meter over havet. Med en diameter på 1000 meter og en dybde på 200 meter skapes det en slående kontrast i farger, fra den svarte lavajorden til det frodige landskapet i og rundt krateret. Du får muligheten til å forevige det på en fotostopp her.

For et innblikk i lokallivet besøker vi landsbyen San Mateo, som i lange tider har vært samlingssted for handel med lokale varer. I San Mateo spiser vi lunsj på egen hånd.

Vi passerer siden byen Teror hvor øyas religiøse sentrum ligger. Det kommer blant annet til syne ved den store kirken midt i byen, som kan skryte av å ha Gran Canarias største Madonna.

Velkommen på en hyggelig tur full av overraskelser!

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Tid: Heldagsutflukt, ca. kl. 09.20–16.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ha med:
Komfortable sko og klær. Vannflaske, solkrem og lommepenger.