Se hotell (40)

Reiser til Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, og byr på milelange strender, familievennlige hotell og litt lavere priser for dere som liker å gå ut og spise.

Fuerteventura er det rette valget for deg som liker å ha en litt roligere ferie. Her er tempoet lavere, og det er færre turister enn på for eksempel Gran Canaria og Tenerife. Ving har tre ulike reisemål på øya; den hyggelige byen Corralejo, windsurfernes paradis Jandia, og Costa Calma med sine milelange strender. Om du synes det er vanskelig å velge kan du alltids bestille en reise hvor du kombinerer flere reisemål, slik at du får oppleve mer av Fuerteventura.

Bo bra på Fuerteventura

Uansett hvilket reisemål du velger kan du være sikker på at du vil finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge. Om du skal reise med barn anbefaler vi vårt barnevennlige Fuerteventura Princess i Jandia, hvor All Inclusive inngår i prisen. Vil du bo i litt mer eksklusive omgivelser kan du prøve våre femstjerners luksushotell i Jandia og Corralejo. Vi har hotell med All Inclusive på alle tre reisemålene.
Ving tilbyr over ti ulike hotell på Fuerteventura, med alt fra tre til fem hjerter. Det burde altså være enkelt å finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge.

Oppdag Fuerteventura

Store deler av øya er fortsatt ganske uberørt av turisme, og det er lurt å bestille leiebil sammen med reisen. Med Ving kan du bestille leiebil fra tre dager og oppover. Med eget kjøretøy er det lett å ta seg rundt på øya, for eksempel til den gamle hovedstaden Betancuria, eller til en avsidesliggende strand du kan ha helt for deg selv. Eller kanskje du har fått et tips om en liten restaurant oppe i fjellene? Fuerteventura er som skapt for oppdagelsesreiser på egen hånd, og veinettet er bra, avstandene overkommelige, og det er mye å se og oppleve.

Finn ditt hotell

Reiser til Fuerteventura

Corralejo
  • Shopping
  • Strender
  • Underholdning
Corralejo er et herlig reisemål for hele familien. Her kan du selvfølgelig bestille en ferie med All Inclusive.
Jandia
  • Barnevennlig
  • Strender
Kilometerlange strender, hotell i toppklasse og et Family Garden-hotell med All Inclusive for barnefamilier. I Jandía ligger alt til rette for en vellykket ferie.
Costa Calma
  • Barnevennlig
  • Strender
Lange, herlige strender og hotell både med og uten All Inclusive – rett ved stranden. Eller kanskje bare avslapning i naturlige omgivelser? Velkommen til Costra Calma.

UDVALGT PARTNER

Hotelltips på Fuerteventura

I Corralejo har vi to Atlantis-hotell med hver sin stil. Velg mellom barnevennlige Atlantis Suite Resort og luksuriøse Gran Hotel Atlantis Bahia Real.

Atlantis Suite Resort
Gran Hotel Atlantis Bahia Real

FINN REISE TIL Fuerteventura