Se hotell (7)
Jandía er et reisemål med milelange, barnevennlige strender og hotell som passer for hele familien.
Jandia ligger ved en av de flotteste strendene på Fuerteventura. Alle typer turister finner veien hit, ikke minst windsurfere, ettersom verdensmesterskapet i windsurfing holdes her i august hvert år. Jandias sentrum ligger langs gaten mellom stranden og hotellområdet. Her ligger restauranter, puber, barer, spillehaller og butikker på rekke og rad.

Vil du ha litt variasjon, kan du gå tur i fjellene bak Jandia. Øyas høyeste fjell, Pico de la Zarza, er 807 meter høyt og ligger like i nærheten. Herfra er det fantastisk utsikt over havet. Vil du se litt mer opprinnelig bebyggelse, kan du gå langs strandpromenaden til det lille fiskestedet Morro Jable. Her finner du fine sjømatrestauranter, samt noen barer og diskotek.

Jandias milelange strand

Jandia har en tre mil lang og hvit sandstrand, som enkelte steder er opptil 100 meter bred. Stranden er for det meste langgrunn, noe som gjør den ideell for barnefamilier. På stranden er det enkelt å få et lite område for seg selv, noe som gjør at mange naturister velger å reise hit.

Barnevennlige hotell i Jandia

Det er ikke bare strendene som er barnevennlige i Jandia. Bestiller du en reise med Ving kan du også velge et barnevennlig hotell. På mange av dem inngår frokost i prisen, og de fleste ligger kun en kort spasertur fra stranden. Ta for eksempel en titt på Vings Family Garden-hotell Fuerteventura Princess eller Family Selection-hotellet Sol Fuerteventura Jandia All Suites. Begge hotellene ligger i nærheten av stranden, er barnevennlig, og for å toppe det er All Inclusive enten inkludert eller kan kjøpes til. Som skapt for en herlig og avslappende familieferie.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • All Inclusive
  • Family Garden
  • Lang strandpromenade
  • Barnevennlige strender
  • Solsikkert

Våre gjesters vurdering Jandia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Jandia

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.