Se hotell (7)
Jandía er et reisemål med milelange, barnevennlige strender og hotell som passer for hele familien.
Jandia ligger ved en av de flotteste strendene på Fuerteventura. Alle typer turister finner veien hit, ikke minst windsurfere, ettersom verdensmesterskapet i windsurfing holdes her i august hvert år. Jandias sentrum ligger langs gaten mellom stranden og hotellområdet. Her ligger restauranter, puber, barer, spillehaller og butikker på rekke og rad.

Vil du ha litt variasjon, kan du gå tur i fjellene bak Jandia. Øyas høyeste fjell, Pico de la Zarza, er 807 meter høyt og ligger like i nærheten. Herfra er det fantastisk utsikt over havet. Vil du se litt mer opprinnelig bebyggelse, kan du gå langs strandpromenaden til det lille fiskestedet Morro Jable. Her finner du fine sjømatrestauranter, samt noen barer og diskotek.

Jandias milelange strand

Jandia har en tre mil lang og hvit sandstrand, som enkelte steder er opptil 100 meter bred. Stranden er for det meste langgrunn, noe som gjør den ideell for barnefamilier. På stranden er det enkelt å få et lite område for seg selv, noe som gjør at mange naturister velger å reise hit.

Barnevennlige hotell i Jandia

Det er ikke bare strendene som er barnevennlige i Jandia. Bestiller du en reise med Ving kan du også velge et barnevennlig hotell. På mange av dem inngår frokost i prisen, og de fleste ligger kun en kort spasertur fra stranden. Ta for eksempel en titt på Vings Family Garden-hotell Fuerteventura Princess eller Family Comfort-hotellet Sol Fuerteventura Jandia All Suites. Begge hotellene ligger i nærheten av stranden, er barnevennlig, og for å toppe det er All Inclusive enten inkludert eller kan kjøpes til. Som skapt for en herlig og avslappende familieferie.
Nyttige tips
 • Kilometerlange sandstrender
 • All Inclusive
 • Family Garden
 • Lang strandpromenade
 • Barnevennlige strender
 • Solsikkert
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Jandia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Jandía ligger ved av de flotteste strendene på Fuerteventura. Her finner du en milelang hvit sandstrand som enkelte steder er opptil 100 meter bred. Stranden er for det meste langgrunn, noe som gjør at den er populær blant barnefamilier. Flere steder langs stranden finnes det "chiringitos", som er små barliknende kiosker som serverer mat og drikke. Det er også mulighet for å leie solsenger og parasoller.
Mat, drikke og uteliv
Du finner mange restauranter i Jandía. Mange av disse serverer spansk, italiensk og lokal mat, men noen restauranter tilbyr også internasjonale retter. Sentrum av Jandia ligger langs en gate mellom stranden og hotellområdet, og har en stor variasjon av restauranter. Er du ute etter et større utvalg av fisk og skalldyr, skal du legge turen om Morro Jable. Dette er et lite fiskested i Jandia med flere flotte sjømatrestauranter. Ofte ligger fisken utstilt i glassmonter, og om øynene ser "levende" ut, så kan du være sikker på at den er fersk. På strendene er det også små kiosker som serverer mat og drikke. Prisnivået i Jandia varierer, men er forholdsvis lavt.
Jandía har et begrenset fornøyelsestilbud. Utelivet består for det meste av barer, noen mindre diskotek og det av underholdning som hotellene måtte tilby. Det finnes muligheter for å danse til levende musikk på de store hotellene og på noen mindre barer.
Shopping
Langs hovedgaten i Jandia ligger det flere butikker og typiske turistforretninger. I Morro Jable kan du finne flere små butikker i de to hovedgatene. Butikkene stenger som regel for siesta tidlig på ettermiddagen. Hver mandag og torsdag er det marked ved Cosmo senter i Jandía. Det går buss fra Jandía til hovedstaden Puerto del Rosario, der shoppingmulighetene er større. Bussen tar ca. en time.
Sport og trening
I Jandia kan du som liker å trene holde deg aktiv i ferien. I tillegg til forskjellige vannsportaktiviteter på havet er det flere treningsstudioer og tennisbaner.

Surfing

Til Jandía kommer det surfere fra hele verden. Her er det mange surfebutikker og surfeskoler som tilbyr utstyr og kurs for nybegynnere. Erfarne surfere kan leie utstyr.

Dykking

Jandía er berømt for sine fine dykkeområder med dramatiske undervannslandskap med lavaformasjoner. Under overflaten stikker murener hodet ut av klippeveggen, og over deg kan du se stimer av barracuda sirkle rundt, akkurat som i en naturfilm av Attenborough.

Spill golf i Jandia

Det ligger en fin 18-hullsbane i Jandia med utsikt mot fjellene.

Her kan du via vår samarbeidspartner Greenfee365 bestille tider.
Aktiviteter og severdigheter
Jandía er et populært sted for snorkling, dykking og surfing. For litt avveksling fra strandlivet kan du ta en fottur i fjellområdet bak Jandía. Her finner du øyas høyeste fjell, Pico de la Zarza.

Fiske

Du kan dra på fisketur fra havnen i Moro Jable.
Fuerteventura byr på spennende utflukter, både heldagsturer og kortere utflukter. Vi anbefaler deg å bli med på en av våre mange, spennende utflukter, så får du mer ut av ferien.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten reise rundt på er med leiebil. Sørg for å ha nok bensin, ettersom det kan være langt mellom bensinstasjonene.
Det går daglig lokalbusser mellom Jandía og Corralejo, med bytte i hovedstaden Puerto del Rosario. I Jandía finnes det taxier, og du kan også ta taxi til flyplassen. VIl du leie en sykke, kan du få den levert til hotellet. Fra havnen i Morro Jable går det ferge til Las Palmas.
Fakta

Vår service på reisemålet

I vintersongen kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du skal bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Mye ulendt terreng. Nivåforskjeller. Høye og ujevne fortau. Mye gjennomgangstrafikk i sentrum av Jandía. Ikke rullestol-tilpasset. Populært reisemål for nudister. Støy fra byggearbeider er til tider forstyrrende.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Jandía hele året med rutefly og fleksibel reiselengde.

Flyet lander på flyplassen i Puerto del Rosario.
Reisetiden fra flyplassen til Jandía er mellom 1 time og 15 minutter og 1 time og 40 minutter (ca. 80 km) avhengig av trafikken.

Du må selv ordne med transport mellom flyplass og hotell.
Vær
 • januar
19°13°
7
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
20°13°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
21°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
22°14°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juni
24°17°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
27°19°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
27°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
23°16°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
20°14°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager

Finn reise til Jandia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.