Se hotell (7)
Jandía er et reisemål med milelange, barnevennlige strender og hotell som passer for hele familien.
Jandia ligger ved en av de flotteste strendene på Fuerteventura. Alle typer turister finner veien hit, ikke minst windsurfere, ettersom verdensmesterskapet i windsurfing holdes her i august hvert år. Jandias sentrum ligger langs gaten mellom stranden og hotellområdet. Her ligger restauranter, puber, barer, spillehaller og butikker på rekke og rad.

Vil du ha litt variasjon, kan du gå tur i fjellene bak Jandia. Øyas høyeste fjell, Pico de la Zarza, er 807 meter høyt og ligger like i nærheten. Herfra er det fantastisk utsikt over havet. Vil du se litt mer opprinnelig bebyggelse, kan du gå langs strandpromenaden til det lille fiskestedet Morro Jable. Her finner du fine sjømatrestauranter, samt noen barer og diskotek.

Jandias milelange strand

Jandia har en tre mil lang og hvit sandstrand, som enkelte steder er opptil 100 meter bred. Stranden er for det meste langgrunn, noe som gjør den ideell for barnefamilier. På stranden er det enkelt å få et lite område for seg selv, noe som gjør at mange naturister velger å reise hit.

Barnevennlige hotell i Jandia

Det er ikke bare strendene som er barnevennlige i Jandia. Bestiller du en reise med Ving kan du også velge et barnevennlig hotell. På mange av dem inngår frokost i prisen, og de fleste ligger kun en kort spasertur fra stranden. Ta for eksempel en titt på Vings Family Garden-hotell Fuerteventura Princess eller Family Selection-hotellet Sol Fuerteventura Jandia All Suites. Begge hotellene ligger i nærheten av stranden, er barnevennlig, og for å toppe det er All Inclusive enten inkludert eller kan kjøpes til. Som skapt for en herlig og avslappende familieferie.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • All Inclusive
  • Family Garden
  • Lang strandpromenade
  • Barnevennlige strender
  • Solsikkert

Våre gjesters vurdering Jandia

Finn reise til Jandia