Se hotell (5)
Hvis du er glad i strandliv og liker å ta utflukter på egen hånd, så er Costa Calma stedet for deg.
Costa Calma er et frodig og rolig feriested på Fuerteventuras sydkyst, bygget rundt en liten by kalt Canada del Rio. Hit reiser man ikke for uteliv og underholdning, men for å ligge på stranden, nyte den rolige atmosfæren og kanskje dra på en og annen utflukt.

I Costa Calma finner du alt du måtte ønske på ferie: sol, strender og hotell for enhver smak, enten du reiser med eller uten barn. Er du interessert i litt fysisk aktivitet, kan du velge mellom ulike vannsporter, og litt lenger ned på kysten finner du Playa Sotavento, kjent for både vind- og kitesurfing.

Strendene i Costa Calma

I Costa Calma er det flust med valgmuligheter. Du kan besøke en ny strand hver dag om du ønsker. Playa de Sotavento er flere mil lang, mens den mindre stranden i Costa Calma byr på flere kilometer med gyllengul sand og utmerkede fasiliteter. Er du eventyrlysten, kan du leie en bil og utforske hele Fuerteventura. Du vil garantert finne deg en favorittstrand blant øyas over hundre strender.

Dersom du er litt eventyrlysten, kan du leie en bil og begi deg ut på oppdagelsesreise på Fuerteventura. Du kommer sikkert til å finne favoritt blant øyas over hundre strender.

Vings hotell i Costa Calma

Du kan velge mellom flere typer hotell i Costa Calma, alle med sine fordeler. Kanskje du foretrekker et hotell med spa eller treningsfasiliteter - eller kanskje et hotell som ligger bare noen minutter fra stranden?
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa

Våre gjesters vurdering Costa Calma

Finn reise til Costa Calma