Se hotell (6)

Hvis du er glad i strandliv og liker å ta utflukter på egen hånd, så er Costa Calma stedet for deg.

Costa Calma er et frodig og rolig feriested på Fuerteventuras sydkyst, bygget rundt en liten by kalt Canada del Rio. Hit reiser man ikke for uteliv og underholdning, men for å ligge på stranden, nyte den rolige atmosfæren og kanskje dra på en og annen utflukt.

I Costa Calma finner du alt du måtte ønske på ferie: sol, strender og hotell for enhver smak, enten du reiser med eller uten barn. Er du interessert i litt fysisk aktivitet, kan du velge mellom ulike vannsporter, og litt lenger ned på kysten finner du Playa Sotavento, kjent for både vind- og kitesurfing.

Strendene i Costa Calma

I Costa Calma er det flust med valgmuligheter. Du kan besøke en ny strand hver dag om du ønsker. Playa de Sotavento er flere mil lang, mens den mindre stranden i Costa Calma byr på flere kilometer med gyllengul sand og utmerkede fasiliteter. Er du eventyrlysten, kan du leie en bil og utforske hele Fuerteventura. Du vil garantert finne deg en favorittstrand blant øyas over hundre strender.

Dersom du er litt eventyrlysten, kan du leie en bil og begi deg ut på oppdagelsesreise på Fuerteventura. Du kommer sikkert til å finne favoritt blant øyas over hundre strender.

Vings hotell i Costa Calma

Du kan velge mellom flere typer hotell i Costa Calma, alle med sine fordeler. Kanskje du foretrekker et hotell med spa eller treningsfasiliteter - eller kanskje et hotell som ligger bare noen minutter fra stranden?

Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Hotell på stranden
 • Hotell med spa
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa Calma

Vær
 • januar
19°13°
7
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
20°13°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
21°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
22°14°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juni
24°17°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
27°19°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
27°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
23°16°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
20°14°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
Strender
Langs Costa Calma ligger det en to kilometer lang strand med gyllen sand. Stranden er tildelt utmerkelsen Blue Flag, som betyr gode fasiliteter, høy vannkvalitet og godt renhold.

Playa Barca – lang strand egnet for bading og fotturer

I sørenden av Costa Calma ligger stranden Playa Barca. Stranden strekker seg tre mil sørover, nesten hele veien til Jandía. På Playa Barca er det god plass og fint å gå turer langs havet.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Costa Calma hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen utenfor Puerto del Rosario.
Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Costa Calma er mellom 1 time og 1 time og 20 minutter (ca. 70 km) avhengig av trafikken.
Mat, drikke og natteliv
Costa Calma har et stort utvalg av restauranter. Mange spisesteder serverer italiensk mat, som er spesielt populært blant lokalbefolkningen. Restaurantene ligger ofte i kjøpesentrene rundt omkring i Costa Calma.
Costa Calma er et veldig rolig område. Utelivet består for det meste av barer og den underholdningen hotellene måtte tilby. Er du ute etter å finne litt flere barer eller kanskje diskotek, kan du reise inn til Jandía med buss eller taxi, ca. 10 km unna.
Shopping
Costa Calma har noen små kjøpesentre som blant annet selger dagligvarer og suvenirer. Øyas beste shoppingmuligheter finner du i hovedstaden Puerto del Rosario. Dit kommer du deg enklest og billigst med buss. Det går ofte buss fra Costa Calma, og turen tar ca. en time.

Markedet i Costa Calma

På onsdager og søndager er det afrikansk marked i Costa Calma. Her selges hovedsakelig lokalt håndverk.
Aktiviteter og severdigheter
Costa Calma passar perfekt for deg som er ute etter strandlivet og noen spennende aktiviteter på egen hånd. Skulle du få lyst til å røre litt på deg, finnes det mange vannsportaktiviteter å velge blant, som f.eks. surfing og dykking som er veldig populært i området. Det ligger flere surfebutikker og surfeskoler her, som tilbyr kurs for både nybegynnere og erfarne surfere. Det samme gjelder for deg som vil dykke.

Andre aktiviteter i Costa Calma

I Costa Calma kan du drive med aktiviteter som for eksempel tennis, fotturer og sykling.
Costa Calma er et perfekt utgangspunkt for utflukter, både heldagsturer og kortere utflukter. Vi anbefaler deg å bli med på en av våre mange, spennende utflukter, for at du skal få mer ut av ferien.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å reise rundt på er med leiebil, for det er mye å se på øya. Veiene er gode, og det er lett å finne frem i området. Sørg for å ha nok bensin, da det er langt mellom bensinstasjonene.
Det går flere busser daglig fra Costa Calma til Corralejo, med bytte i Puerto del Rosario. Bussene går fra bussholdeplassen ved palmealléen på hovedveien. Det går ingen busser inne i Costa Calma, men det er enkelt å komme seg både nordover og sørover med buss, da alle kjører gjennom byen. Du kan også få tak i en taxi ved palmealléen, da det er samlingspunktet for alle taxier i Costa Calma. Aller enklest er det å bestille en taxi fra resepsjonen på hotellet. Fra havnen i Morro Jable (Jandía) går det båter og vilferger over til Las Palmas. Du kan også leie sykkel i Costa Calma.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro, minibanker finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reise med barn
De fleste hotellene i Costa Calma har barnebasseng, og Playa Barca-stranden er som en gigantisk sandkasse - milevis med sand. Mange restauranter tilbyr både barnemeny og barnestoler.

Finn reise til Costa Calma
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.