Se hotell (10)
Corralejo er et passe stort reisemål med deilig, avslappet atmosfære og hotell som tilbyr både luksus og All Inclusive.
Dersom du lengter etter et idyllisk feriemål med havet bokstavelig talt rundt svingen, er det Corralejo du skal besøke. Om morgenen kommer fiskebåtene inn med nattens fangst fra Atlanterhavet, og om kvelden vil du se samme fangst på menyen i de små restaurantene i Corralejos smug. Både windsurfere og soldyrkere reiser til Corralejos strender for å nyte ferien. Her finner du hotell for enhver smak; med eller uten All Inclusive, luksus eller enklere standard, barnevennlige familiehotell eller hotell for voksne. Byen er akkurat passe stor, og det er derfor hverken for mye eller for lite av noe som helst.

Spis godt i Corralejo

De eldre delene av byen har lave hus, trange smug, et bilfritt torg og en trivelig liten havn der folk samles om ettermiddagen og kvelden. Her ligger mange av Corralejos restauranter, flere av dem har fersk fisk og skalldyr på menyen. Og hvorfor ikke nyte en vin fra Kanariøyene til maten? I Corralejo er det rikelig med klesbutikker, og som alltid på Kanariøyene holder de fleste butikkene åpne såpass lenge at du har god tid til en handlerunde etter middag om du vil.

Corralejos strender

Inne i Corralejo ligger det tre små strender som forandrer størrelse med tidevannet, men de er ingenting sammenliknet med Las Dunas-stranden, som ligger fem kilometer utenfor byen. Las Dunas nasjonalpark består av 30 kvadratkilometer med fantastiske strender og enorme sanddyner, så her er det alltid god plass.

Ferie for voksne i Corralejo

Ving tilbyr en rekke fine hotell i Corralejo, der du kan nyte en avslappende ferie i rolige omgivelser. På flere av hotellene inngår dessuten All Inclusive i prisen, så der kan du spise og drikke det du vil, når du vil, uten å tenke på regningen. Dersom du vil bo ved stranden anbefales Gran Hotel Atlantis Bahía Real.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • All Inclusive
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Corralejo

Finn reise til Corralejo
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.