Se hotell (11)
Corralejo er et passe stort reisemål med deilig, avslappet atmosfære og hotell som tilbyr både luksus og All Inclusive.
Dersom du lengter etter et idyllisk feriemål med havet bokstavelig talt rundt svingen, er det Corralejo du skal besøke. Om morgenen kommer fiskebåtene inn med nattens fangst fra Atlanterhavet, og om kvelden vil du se samme fangst på menyen i de små restaurantene i Corralejos smug. Både windsurfere og soldyrkere reiser til Corralejos strender for å nyte ferien. Her finner du hotell for enhver smak; med eller uten All Inclusive, luksus eller enklere standard, barnevennlige familiehotell eller hotell for voksne. Byen er akkurat passe stor, og det er derfor hverken for mye eller for lite av noe som helst.

Spis godt i Corralejo

De eldre delene av byen har lave hus, trange smug, et bilfritt torg og en trivelig liten havn der folk samles om ettermiddagen og kvelden. Her ligger mange av Corralejos restauranter, flere av dem har fersk fisk og skalldyr på menyen. Og hvorfor ikke nyte en vin fra Kanariøyene til maten? I Corralejo er det rikelig med klesbutikker, og som alltid på Kanariøyene holder de fleste butikkene åpne såpass lenge at du har god tid til en handlerunde etter middag om du vil.

Corralejos strender

Inne i Corralejo ligger det tre små strender som forandrer størrelse med tidevannet, men de er ingenting sammenliknet med Las Dunas-stranden, som ligger fem kilometer utenfor byen. Las Dunas nasjonalpark består av 30 kvadratkilometer med fantastiske strender og enorme sanddyner, så her er det alltid god plass.

Ferie for voksne i Corralejo

Ving tilbyr en rekke fine hotell i Corralejo, der du kan nyte en avslappende ferie i rolige omgivelser. På flere av hotellene inngår dessuten All Inclusive i prisen, så der kan du spise og drikke det du vil, når du vil, uten å tenke på regningen. Dersom du vil bo ved stranden anbefales Gran Hotel Atlantis Bahía Real.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • All Inclusive
 • Luksushotell
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Corralejo

Strender
I Corralejo er det aldri langt til havet

Playa de Corralejo - strand i nærheten av Corralejo sentrum

Playa de Corralejo ligger langs bukten i Corralejo. På stranden finner du flere barer og restauranter. Det er også mulig å leie solsenger og parasoller.

Las Dunas - lang og finkornet sandstrand

Las Dunas heter den store stranden som ligger ca. fem kilometer utenfor Corralejo. Den er langgrunn, bred og nesten åtte kilometer lang. Stranden består av finkornet, hvit sand.

Las Grandes Playas

For å komme deg til denne stranden ute ved Las Dunas kan du spasere, sykle eller ta taxi. Du kan også ta lokalbussen som går mellom Corralejo og hovedstaden Puerto Rosario. Det er utleie av solsenger og parasoller ved Las Grandes Playas.

Corralejos bystrender

Rett utenfor Corralejos bykjerne ligger det noen mindre bystrender. Ved bystrendene er det ofte mindre bølger enn ved Las Dunas, og vannet er litt varmere.

Strendene ved El Cotillo

Ca. 20 minutter med bil fra Corralejo ligger landsbyen El Cotillo. Den enkleste måten å komme hit på er med leiebil, men det går også lokalbuss. Sør for El Cotillo ligger den lange stranden Playa de Aljibe de la Cueva, en favoritt blant erfarne surfere. På nordsiden ligger strendene Playas de Cotil og La Playa de Los Lagos, med langgrunne laguner som er perfekte badeplasser for barn. Det er ikke utleie av solsenger eller parasoller på strendene på verken nord- eller sydsiden.
Mat, drikke og uteliv
Restaurantene i Corralejo tilbyr varierte menyer og opplevelser. Her kan du få alt fra fritert geitost til sjøtunge. Ettersom byen er en gammel fiskerlandsby, er det et rikt utvalg av fisk og skalldyr på restaurantene. Dersom de lokale rettene ikke faller i smak, finnes det også restauranter som serverer internasjonal mat. Restaurantene ligger hovedsaklig nede ved havnen eller på de små torgene i den gamle delen av Corralejo. Det betyr at du ofte spiser til lyden av bølgebrus eller livemusikk, om ikke begge deler. Prisene kan variere fra restaurant til restaurant, men generelt er de ganske lave.
Fuerteventura er kjent som en rolig øy. Det meste av utelivet består av diskotek og barer. Disse finner du hovedsakelig i Corralejo, i sentrumsgatene. På Plaza Felix Estevez og i smugene rundt i den gamle bykjernen kan man lytte til levende musikk.
Shopping
Corralejo har flere butikker og kjøpesentre langs hovedgaten Nuestra Señora del Carmen. Merkeklær og "surfemote" finnes det rikelig av i hovedgatens kjøpesenter, samt i senteret El Campanario. Rundt havneområdet i den eldre bydelen er det butikker som selger aloe vera, som lages på øya. Vanlige åpningstider i Corralejo er fra 10-tiden om morgenen til sent på kvelden, men butikkene er ofte rause med åpningstidene. En del av dem stenger for siesta mellom kl. 14.00 og 16.30. Prisnivået i Corralejo er som regel lavere enn i Norge. Det aller beste shoppingutvalget finner du i hovedstaden Puerto del Rosario, en biltur på ca. 45 min. fra Corralejo.

Markedet i Corralejo

Tirsdag og fredag formiddag arrangeres det marked med et stort vareutvalg. Markedet holder til på hovedgaten Nuestra Señora del Carmen. Søndag formiddag kan du besøke shoppingsenteret CC Campanario, som ligger like utenfor Corralejo sentrum. Her opptrer det ofte flamencodansere, og de små gatene fylles med et utvalg av lokale varer.
Sport og trening
I Corralejo er det et godt utvalg av sportsaktiviteter, både til vanns som til lands. Du kan for eksempel spille tennis, squash og besøke treningsstudioer.

Alle slags typer surfing

Det er svært populært å surfe på strendene i Corralejo. Mange reiser hit nettopp for windsurfing og kiting. Det er flere surfebutikker og surfeskoler som tilbyr kurs for nybegynnere. Er du allerede en erfaren surfer, kan du leie utstyr til bruk på egen hånd.

Dykking

I havområdet rundt Corralejo er det et rikt utvalg av fiskearter, hvorav mange kun finnes her. Du kan blant annet se skilpadder, havengler og rokker. Du kan oppleve dette enten du er en erfaren dykker eller nybegynner. Flere dykkerfirmaer tilbyr kurs der du kan få tatt dykkersertifikat.
Aktiviteter og severdigheter
Hvis du vil ta en pause fra soling og badeliv kan du bli med på en utflukt i naturen eller ut på havet.

Isla de Lobos

Til øya Isla de Lobos kan du ta båt med glassbunn fra havnen i Corralejo.

Minigolf

Minigolf er tilgjengelig flere steder, blant annet på taket av det nye kjøpesenteret Plaza.
Corralejo er et perfekt utgangspunkt for utflukter, både heldagsturer og kortere utflukter. Vi anbefaler deg å bli med på en av våre mange, spennende utflukter, for at du skal få mer ut av ferien.

Corralejo naturpark

Corralejo naturpark, Parque Natural de Corralejo, er det perfekte stedet for deg som vil nyte øyas vakre ørkenlandskap. Her ligger et stort naturområde og venter, med blant annet sanddyner og sandstrender helt inntil Atlanterhavets turkise vannkant.

Sovende vulkan, Volcanes de Bayuyo

Fra byen kan du se den sovende vulkanen, Volcanes de Bayuyo. Et heftig skue i det mektige naturlandskapet.

Vulkanøya Lanzarote

Det er gode båt- og fergeforbindelser fra Corralejo til naboøya Lanzarote. Du kan bli med dit på en utflukt og oppleve vulkanøya.
Hvordan du tar deg rundt
Leiebil er den beste måten å ta seg frem på dersom du vil utforske øya på egen hånd. Det er langt mellom bensinstasjonene på øya, så det lønner seg å planlegge godt.
Det er to busslinjer som trafikkerer Corralejo. Den ene går mellom Corralejo og hovedstaden Puerto Rosario, med flere stopp i Corralejo og etter Las DUnas. Den andre går mellom Corralejo og Cotillo, med stopp i bl.a. Lajares. Vil du reise til andre deler av øya må du først komme deg til Puerto Rosario og bytte buss der. Det går også ferge flere ganger daglig mellom Corralejo og Lanzarote samt den lille øya Isla de Lobos. I Corralejo kan du enkelt komme deg rundt med taxi, sykkel eller til fots.
Fakta

Vår service på reisemålet

I vintersongen kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du skal bestille utflukter, leie bil eller bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg på telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR)
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Corralejo hele året med rutefly og fleksibel reiselengde.

Flyet lander på flyplassen i Puerto del Rosario.
Reisetiden fra flyplassen til Corralejo er mellom 45 minutter og 1 time og 15 minutter (ca. 40 km) avhengig av trafikken.

Du må selv ordne med transport mellom flyplass og hotell.
Vær
 • januar
19°13°
7
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
20°13°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
21°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
22°14°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juni
24°17°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • juli
27°19°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
27°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
27°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°18°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • november
23°16°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
20°14°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager

Finn reise til Corralejo
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.