Se hotell (22)

Reiser til Fuerteventura

På en reise til Fuerteventura kan du glede deg over milelange strender, familievennlige hotell og relativt lave priser på restaurantene.
Fuerteventura er det rette valget for deg som liker å ha en litt roligere ferie. Her er tempoet lavere, og det er færre turister enn på for eksempel Gran Canaria og Tenerife. Ving har fire ulike reisemål på øya; den hyggelige byen Corralejo, windsurfernes paradis Jandía, Costa Calma med sine milelange strender og den sjarmerende fiskelandsbyen El Cotillo. Syns du det er vanskelig å velge kan du alltids bestille en reise hvor du kombinerer flere reisemål, slik at du får oppleve mer av øya.

Bo bra på Fuerteventura

Uansett hvilket reisemål du velger kan du være sikker på at du vil finne et hotell som passer for deg og ditt reisefølge. Skal du reise med barn anbefaler vi barnevennlige Sol Fuerteventura Jandia, der du kan kjøpe til All Inclusive. Vil du bo i litt mer eksklusive omgivelser, ligger det femstjerners luksushotell i både Jandía og Corralejo der du også finner hotell med All Inclusive.

Oppdag Fuerteventura

Store deler av øya er fortsatt ganske uberørt av turisme, og det er lurt å bestille leiebil sammen med reisen. Med eget kjøretøy er det lett å ta seg rundt på øya, for eksempel til den gamle hovedstaden Betancuria, eller til en avsidesliggende strand du kan ha helt for deg selv. Eller kanskje du har fått et tips om en liten restaurant oppe i fjellene? Fuerteventura er som skapt for oppdagelsesreiser på egen hånd, og veinettet er bra, avstandene overkommelige, og det er mye å se og oppleve.
Finn ditt hotell
Finn reise til Fuerteventura

Reiser til Fuerteventura

Corralejo
  • Barnevennlig
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Corralejo er et herlig reisemål for hele familien. Her kan du selvfølgelig bestille en ferie med All Inclusive.
Jandia
  • Restauranter og barer
  • Shopping
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Kilometerlange strender, hotell i toppklasse og et Family Garden med All Inclusive for barnefamilier. I Jandía ligger alt til rette for en vellykket ferie.
Costa Calma
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter (se og gjøre)
Lange, herlige strender og hotell rett ved stranden. Eller kanskje bare avslapning i naturlige omgivelser? Velkommen til Costa Calma.