Rose Garden Shinjuku

Rose Garden Shinjuku passer for deg som vil bo enkelt og nær Shinjukus enorme utvalg av restauranter, shopping og livlige karaokebarer og arkadehaller
. Hotellet ligger også nær Shinjuku Station – en av verdens mest trafikkerte stasjoner med forbindelser til alle deler av Tokyo. Ønsker du å fylle på med litt ekstra energi før du skal ut og
oppleve byen, er det tre restauranter på hotellet.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1997
1 bygning/er
9 etasje/r
100 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Tokyo, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Hotellene i Tokyo krever turistskatt. Beløpet er som regel 100–200 yen pr. rom pr. natt, og summen betales direkte til hotellet.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Nei
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja
  • T-banestasjon
   100 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.