Park Hotel Tokyo

Park Hotel Tokyo er et luksuriøst hotell som tilfredsstiller behovene til alle våre internasjonale kunder. Hotellet tilbyr tradisjonell, japansk gjestfrihet
som tilfredstiller de estetiske sansene. Eiendommen ligger 2 km fra både Tokyo sentrum og Tokyo-tårnet, 2,5 km fra Tokyo jernbanestasjon og 18 km fra Tokyo Haneda lufthavn.
Fasiliteter
og tjenester inkluderer restaurant, bar, treningsstudio, spa (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, forretningssenter, heis og 24-timers resepsjon.
Rommene har telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), aircondition, trådløs Internettilgang, kaffe-/tekoker, skrivebord, tøfler, hårføner og bad.
Park-suiter har også spisestue og stue.
Vær oppmerksom på at hotellet befinner seg i bygningens 25. til 34. etasje (den døgnåpne resepsjonen ligger i 25. etasje, og trådløs internettilgang er kun tilgjengelig for denne etasjen).
Adresse: Shiodome Media Tower 1-7-1 Higashi Shimbashi, Minato-Ku, 105-7227 Tokyo, Japan.
Vær oppmerksom på at utsjekkingstiden er kl. 11.00.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 2 km
Flyplass: HND 18 km, NRT 68 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.