Jambuluwuk Oceano Seminyak

Med sentral beliggenhet i Bali, gir Jambuluwuk Oceano Seminyak deg alt byen har å tilby rett utenfor døren. Stedet tilbyr et vidt spekter av fasiliteter
for å sikre deg et best mulig opphold. Gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, daglig rengjøring, gave-/suvenirbutikk, drosjetjeneste er der for gjestenes velvære. Slapp av på ditt komfortable
gjesterom med flatskjerm-TV, telefon på badet, vegg-til-vegg teppe, klesstativ, gratis pulverkaffe. Benytt hotellets rekreasjonsmuligheter, inkludert treningssenter, utendørs svømmebasseng, spa, massasje, lekeplass, før du trekker deg tilbake til rommet ditt for en velfortjent hvil. Uansett hvorfor du besøker Bali, vil du raskt føle deg hjemme på Jambuluwuk Oceano Seminyak.

Byggeår: 2016
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Totalt antall rom: 138
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Lekeplass
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.