Grand Balisani Suites Hotel

Grand Balisani Suites Hotel er et populært valg for reisende i Bali, enten du vil utforske byen eller bare er på gjennomreise. Et vidt spekter av fasiliteter
og service gir deg alt du trenger for en god natts søvn. Benytt deg av hotellets gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, matvarebutikk, daglig rengjøring, peis. Noen av de velutstyrte
gjesterommene tilbyr flatskjerm-TV, adskilt stue, internettilgang (trådløs), privat svømmebasseng, trådløst Internett (gratis). Hotellet tilbyr flere forskjellige aktivitetstyper. Oppdag alt Bali har å tilby ved å gjøre Grand Balisani Suites Hotel til din base.

Byggeår: 1991
År for siste renovering: 2013
Antall etasjer (i hovedbygningen): 4
Antall etasjer (anneks): 2
Totalt antall rom: 96
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Nærmeste strand/badested
  100 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.