Se hotell (25)

Reiser til Skiathos

På den sjarmerende ferieøya Skiathos er det mye å se og oppleve. Rundt omkring på øya venter mer enn 60 strender på å bli utforsket.
Når du bestiller en reise med Ving til Skiathos kan du velge mellom tre forskjellige reisemål: Hyggelige Skiathos by og strandområdet Megali Ammos ikke langt unna, samt Vestre Skiathos. Landsbyer og strender rundt på øya ønsker deg velkommen til en avslappende tilværelse. Øya er ikke større enn at du kan krysse den med lokalbussen på en drøy halvtime, og du kan gå av bussen hvor som helst for å finne en ny strand hvor du kan tilbringe dagen.

Fine sandstrender

Takket være øyas enorme utvalg av strender er det ikke vanskelig å finne sin egen favoritt i løpet av en ferie på Skiathos. Ta for eksempel Megali Ammos, en kilometerlang sandstrand utenfor Skiathos by som er kantet av tavernaer og kafeer. Lengst vest på sørkysten ligger Banana Beach, en vakker sandstrand som i høysesongen er veldig populær blant ungdom. En annen populær, og mer barnevennlig strand er Koukounaries, som er omgitt av skyggefulle pinjetrær.

Bra restauranter

Det greske kjøkken er berømt, og på Skiathos kan du virkelig fråtse i den lokale matkulturen. Det største restaurantutvalget finner du i Skiathos by, men både lokale tavernaer og trendy barer og kafeer. De fleste ligger langs den store gågaten og nede i havnen. Og nettopp havnen kjenner du kanskje igjen fra en av scenene i filmen "Mamma Mia!", som i all hovedsak ble innspilt på naboøya Skopelos.

Kombinasjonsreise til flere øyer

Om du ønsker å stifte nærmere bekjentskap med naboøya Skopelos i ferien på Skiathos, kan vi anbefale en kombinasjonsreise. Da rekker du å se og oppleve enda mer i løpet av ferien. Det er også mulig å bestille en kombinasjon med den vakre øya Alonissos som både byr på fine vandringsmuligheter og snorkling. Du velger selv om du vil kombinere Skiathos og Skopelos, Skiathos og Alonissos eller Skopelos og Alonissos – og bor da en uke på respektive reisemål.

Vings hotell på Skiathos

Når du reiser til Skiathos med Ving kan du velge mellom en lang rekke hotell. Vi tilbyr alt fra små, familieeide og tradisjonelle greske hotell til større luksushotell for gjester med høye krav til komfort. Vil du ha mulighet til å lage egen mat i ferien kan du bestille en leilighet, eller så skjemmer du deg bort og bestiller et hotellrom med måltidspakke.
Finn ditt hotell
Finn reise til Skiathos

Reiseforslag til Skiathos

Billy's House
Billy's House
Skiathos by, Skiathos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong, uten utsikt
 • 1 uke
 • Avreise 28 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
28 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Megali Ammos House
Nordic Favourite Selection
Megali Ammos House
Megali Ammos, Skiathos, Hellas
 • Fly + del i 1-romsleilighet uten utsikt
 • 1 uke
 • Avreise 21 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
21 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen
Elivi
Elivi
Vestre Skiathos, Skiathos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 4 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
4 jun 2024 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Skiathos

Megali Ammos
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Sport & aktiviteter
Megali Ammos er navnet på den store sandstranden like utenfor Skiathos by. Her bor du altså rett ved stranden, samtidig som det er gangavstand til restauranter, barer og butikker i Skiathos by.
Vestre Skiathos
Når du reiser til vestre Skiathos venter en avslappende ferie i landlige omgivelser. Her bor du i nærheten av stranden, og det er enkelt å dra til Skiathos by for flere opplevelser.
Skiathos by
Hvis du foretrekker livlig folkeliv og restauranter i umiddelbar nærhet er Skiathos by et godt valg. Byen er herlig gresk med små, svingete gater og hvitkalkede hus med klassiske blåmalte skodder.

Inspirasjon og reisetips

Vannet ved Skiathos

Skiathos – en gresk perle

Vår reiseekspert Ann-Renée har besøkt Skiathos gang på gang siden 1992. Her får du hennes beste tips til hva du ikke må gå glipp av når du besøker denne greske perlen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.