Reiser til Skiathos

Megali Ammos
  • Strender
  • Attraksjoner
  • Sport & aktiviteter
Megali Ammos er navnet på den store sandstranden like utenfor Skiathos by. Her bor du altså rett ved stranden, samtidig som det er gangavstand til restauranter, barer og butikker i Skiathos by.
Vestre Skiathos
Når du reiser til vestre Skiathos venter en avslappende ferie i landlige omgivelser. Her bor du i nærheten av stranden, og det er enkelt å dra til Skiathos by for flere opplevelser.
Skiathos by
Hvis du foretrekker livlig folkeliv og restauranter i umiddelbar nærhet er Skiathos by et godt valg. Byen er herlig gresk med små, svingete gater og hvitkalkede hus med klassiske blåmalte skodder.

Inspirasjon og reisetips

Vannet ved Skiathos

Skiathos – en gresk perle

Vår reiseekspert Ann-Renée har besøkt Skiathos gang på gang siden 1992. Her får du hennes beste tips til hva du ikke må gå glipp av når du besøker denne greske perlen.

Finn reise til Skiathos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.