Se hotell (8)

Reiser til Megali Ammos

I Megali Ammos bor du nær stranden, med behagelig gangavstand til Skiathos by.
Megali Ammos betyr «den store stranden», og det stemmer – stranden her er nesten en kilometer lang, med passe langgrunt vann og mange hyggelige spisesteder. Her i rolige og fredelige Megali Ammos venter en avslappende ferie.

Om du ønsker litt avveksling er det enkelt å ta seg inn til Skiathos by. Her lokker de eldre delene av byen med hyggelige smug og mange butikker, og et livlig uteliv som er både sofistikert og folkelig på én gang.

Vings hotell i Megali Ammos

Hotellene i Megali Ammos er små, ofte ikke med mer enn 20-30 rom eller leiligheter, og gjerne familiedrevne, noe som skaper en vennlig og lokal stemning. Med Ving kan du velge å bo nede ved stranden eller litt lengre inn på land, og du kan velge mellom leilighet og rom. Ving tilbyr rundt ti velkjente hotell som gjennom årene har fått mange stamgjester, både på grunn av de lave prisene og den hyggelige atmosfæren.

Se mer av Skiathos

Som de fleste øyer i øygruppen Sporadene er Skiathos en grønn og frodig øy med fruktplantasjer, olivenlunder og velduftende pinjetrær. I Megali Ammos bor du nær både stranden og Skiathos by og her har du et perfekt utgangspunkt hvis du vil oppleve mer av øya. Bussene fra Skiathos by passerer gjennom Megali Ammos, så det er bare å hoppe på og gå av der det passer, uansett om du skal ut på fottur eller badetur, eller om du vil besøke en liten landsby eller et marked langs sydkysten.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Velkjente hotell
  • Prisgunstig innkvartering
  • Fine strender
  • I nærheten av Skiathos by
  • Kort transport fra flyplassen

Våre gjesters vurdering Megali Ammos

Finn reise til Megali Ammos