Se hotell (8)

Reiser til Vestre Skiathos

På vestre Skiathos ligger små strender og enda mindre landsbyer som perler på en snor. Dette er et perfekt resiemål for deg som vil slappe totalt av i ferien.
Vestre Skiathos strekker seg fra Vassilias i øst til Koukonaries i vest. Mellom dem ligger en rekke små landsbyer som Troulos, Kolios og Kanapitsa, hver og en med sin egen strand og sin egen sjarm. Det finnes også andre små strender og landsbyer som venter på å bli oppdaget i området – det er bare å ta bussen og gå av der du vil. Denne delen av Skiathos er som regel ganske fredelig fordi det meste av shoppingen og det livligste folkelivet foregår inne i Skiathos by, en drøy mil lenger øst. Derfor er det hit du skal reise hvis du har lyst til å nyte lange dager på stranden, gå turer langs noen av øyas utmerkede stier eller små oppdagelsesferder i den greske kokekunsten. Synes du det er vanskelig å velge, kan du starte med en uke på en av naboøyene Skopelos eller Alonissos, og avslutte ferien med en herlig uke på vestre Skiathos.

Fine hotell på vestre Skiathos

Om du bestiller reisen din med Ving kan du velge mellom omtrent ti hotell i forskjellige prisklasser. Om du ønsker å bo tett på det greske hverdagslivet og kanskje lage din egen mat anbefaler vi noen av våre leilighetshotell, som ofte ligger i behagelig avstand fra stranden. Om du ønsker et mer luksuriøst opphold tilbyr vi flere firestjerners hotell, der du finner det meste du kan ønske deg i ferien.

Rolige, langgrunne strender

Langs kysten er det mange badeviker med strender. En av strendene er Koukonaries, som er omgitt av vakre pinjetrær og regnes som en av de ti beste strendene i Hellas. Ikke langt herfra ligger Banana Beach, også den med krystallklart vann, men med litt yngre og livligere badegjester. Om du reiser langs kysten er du aldri langt fra en langgrunn og barnevennlig strand med rolig vann og fasiliteter som gjør at du kan bli der hele dagen.

Oppdag Skiathos

Skiathos er en grønn og frodig øy, med frukttrær, olivenlunder og velduftende pinjetrær. Det er lett å ta seg rundt med buss, og med de korte avstandene kan du gjøre deg godt kjent med en øy som ganske sikkert kommer til å bli en av dine favoritter. En av dagene kan du besøke Skiathos by for å gå i butikker og kanskje drikke en iskaffe nede i havnen. Neste dag kan du ta en båttur til en av naboøyene, eller prøve parasailing. På Skiathos gjør du så mye, eller lite, du vil.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Barnevennlige strender
  • Hotell ved stranden
  • Luksushotell
  • Prisgunstig innkvartering

Våre gjesters vurdering Vestre Skiathos

Finn reise til Vestre Skiathos