Se hotell (9)

Reiser til Skiathos by

Skiathos by er den eneste byen på øya, med et myldrende folkeliv og et variert utvalg av butikker, restauranter, barer og utesteder.
De fleste av øyas faste innbyggere bor i Skiathos by, så hvis du har sansen for mye folkeliv og samtidig vil ha kort vei til de beste restaurantene og de mest spennende butikkene er det her du bør bo. I byens eldre deler kan du rusle langs de trange, atmosfæriske smugene, og langs havnepromenaden ligger kafeer og restauranter på rekke og rad. Skal du på shopping er det best å starte langs hovedgaten Papadiamantis, der både eksklusive og mer vanlige butikker ligger side om side. Og har du lyst til å bade er det bare en kort spasertur til stranden Megali Ammos like sør for byen.

Bo sentralt i Skiathos by

Bestiller du en reise med Ving kommer du til å bo sentralt i Skiathos by. Alle våre hotell og leiligheter ligger i behagelig gåavstand fra sentrum, så du behøver aldri lete lenge for å finne en bra restaurant eller en spennende butikk.

Uteliv i Skiathos by

Utelivet i Skiathos by har noe for alle, fra stilige loungebarer til utendørsdiskotek hvor det danses til soloppgang. Mange tilbringer den første delen av kvelden på halvøya Bourtzi, som ligger mellom byens to havner. Her kan du nyte en drink i solnedgangen, mens du hører på en konsert eller annen underholdning.

Se mer av Skiathos

Det er enkelt å reise rundt med buss på Skiathos. Avstandene er korte og bussen mellom byen og Koukounaries går flere ganger om dagen, derfor trenger du ikke å planlegge så mye på forhånd. Bare hopp på bussen og gå av der du vil – for eksempel ved Koukounaries Beach, som sies å være øyas vakreste strand. Du kan også kjøpe et turkart og prøve noen av de fine turstiene som ligger rundt omkring på øya. For flere opplevelser i ferien kan du besøke den gamle og historiske hovedstaden Kastro lengst nord på øya.

Kombiner flere øyer

Hvis du bestiller en toukersreise har du mulighet til å kombinere flere øyer på en og samme ferie. Du kan oppleve Skiathos vakre naboøy Skopelos, kjent fra mamma Mia-filmene, eller besøke naturskjønne Alonissos som tilbyr både fotturer og dykking. Du bor en uke på hver øy, og velger selv hvilke av disse øyene du vil kombinere.
Nyttige tips
  • Hotell i sentrum
  • Prisgunstig innkvartering
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Kort avstand fra flyplassen

Våre gjesters vurdering Skiathos by

Finn reise til Skiathos by