Melina Hotel

Melina Hotell i Santorini er et ideelt sted å være for avslapning kombinert med fornøyelser i Santorini. Hotellet ligger i Fira som er gangavstand fra
restauranter, barer, kaféer, nattklubber og kjøpesentre. Fra de tradisjonelle fortauene er det fantastisk utsikt over Calderea, vulkanen og prydete greske kirker. Hotellet ligger 400 meter fra
Museet Forhistorisk Thira, 4 kilometer fra flyplassen, 7 kilometer fra Ormos Athinios fergen og 8 kilometer fra havnen.

På hotellet er det bar, TV salong, WIFI og svømmebasseng.

Rommene har telefon, TV, safe, minibar (mot betaling), aircondition, hårføner og bad.

OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Vennligst informer flynummer og beregnet ankomsttid når du bestiller dette hotellet.

Adresse: Fira, 84700, Santorini, Hellas.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: JTR 4 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Lekeplass
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.