Se hotell (10)

Reiser til Kamari

Feriestedet Kamari på østkysten av Santorini har et et myldrende folkeliv, en herlig strand og fantastisk utsikt over Egeerhavet.
Kamari er et livlig badested på Santorinis østkyst. Her lever man livet på stranden, som starter i syd nedenfor den mektige klippen Mesa Vuono og strekker seg over en kilometer nordover. Langs stranden går det en gjestfri strandpromenade med mange barer og tavernaer. Vi anbefaler deg å prøve noen av øyas egne viner og velsmakende frukt og grønnsaker som dyrkes i den fruktbare vulkanske jorda. Både tomater, auberginer, geitost og andre råvarer produseres lokalt, noe som gir dem en unik smak.

Strandliv i Kamari

Stranden i Kamari består av svart lavasand og er så lang at alle får plass. Heldigvis, for dette er en av Santorinis mest populære strender, og mange kommer hit bare for strandens skyld. Her er det vannsport av alle slag og nok av solsenger til leie. Og mange foretrekker solseng til fordel for badehåndkle, for den svarte lavasanden kan faktisk bli så varm at du må ha badesko. Blir du sulten er det aldri langt til en taverna som serverer både lunsj og kalde forfriskninger.

Kveld i Kamari

Når solen har gått ned bak fjellene i vest tennes lysene langs strandpromenaden, og fra tavernaene strømmer det deilige dufter. Den mest populære kveldsaktiviteten i Kamari er å rusle langs strandpromenaden for å finne den perfekte middagsrestauranten, og kanskje ta en titt i butikkene som blant annet selger gull, kunst og klær. Og akkurat som maten er mye av det produsert på øya. Etter middagen kan den som vil gå videre til noen av Kamaris barer eller klubber.

Vings Santorini

Med Ving har du valgfri reiselengde til Santorini, noe som innebærer at du selv velger hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å bli. Alle Vings hotell i Kamari har gangavstand til stranden, og ligger tett på stedets store utvalg av restauranter og barer. Vil du bo riktig bra velger du Kastelli Resort som blant annet har eget spa, gratis WiFi og førsteklasses restauranter. Bak hotellet reiser fjellet med ruinene av oldtidsbyen Thira seg.

Se mer av Santorini

Santorini er ingen stor øy, og det er enkelt å komme seg rundt når du bor i Kamari. To ganger om dagen går det båter til byen Perissa i syd, og bussen til øyas hovedstad Thira går én til to ganger i timen. Men det er mye mer å se på Santorini, for eksempel de spektakulære utgravningene i Akrotiri eller den flotte utsikten fra landsbyen Oia på Santorinis nordspiss. Du kan også besøke noen av øyas vingårder eller ta en båttur til noen av øyene i nærheten.
Nyttige tips
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Hotell ved stranden
 • Mange restauranter
 • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kamari

Strender
Stranden i Kamari er en av de beste på Santorini. Den er kilometerlang og har god plass til alle. Her er det utleie av solsenger og mange vannsportsaktiviteter å velge mellom.

Flere fine strender

Rundt på øya er det også andre fine strender; Perissa noen kilometer lenger sør, Red Beach ikke langt fra de arkeologiske utgravningene ved Akrotiri, og den roligere Monolithosstranden et stykke nord for Kamari. Strendene har som regel svart lavasand som kan bli veldig varm i solen.
Mat, drikke og uteliv
Kamari har en mengde rimelige restauranter langs strandpromenaden. Mye av maten som blir servert er lokalprodusert og verdt å smake på.
Kamaris uteliv er livlig, med mange barer, restauranter og klubber å velge mellom.
Shopping
For den handleglade er det butikker som selger smykker, lærvarer, håndverk, klær etc.
Sport og trening
I Kamari kan du bli med på aktiviteter som for eksempel snorkling, dykking, windsurfing og fotturer.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Santorini på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det går båt til Perissa et par ganger om dagen. Det går busser til andre deler av øya hver time. Du kan også reise rundt på Santorini med taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro. Minibanker.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Til Kamari reiser du med rutefly i sommersesongen (mai-oktober).
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Santorinis flyplass til Kamari er ca. 15 minutter (ca. 6 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
15°10°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°10°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
16°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
20°13°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
23°16°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juni
26°20°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
27°22°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°20°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
20°15°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°12°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager

Finn reise til Kamari
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.