Se hotell (7)

Reiser til Kamari

Feriestedet Kamari på østkysten av Santorini har et et myldrende folkeliv, en herlig strand og fantastisk utsikt over Egeerhavet.
Kamari er et livlig badested på Santorinis østkyst. Her lever man livet på stranden, som starter i syd nedenfor den mektige klippen Mesa Vuono og strekker seg over en kilometer nordover. Langs stranden går det en gjestfri strandpromenade med mange barer og tavernaer. Vi anbefaler deg å prøve noen av øyas egne viner og velsmakende frukt og grønnsaker som dyrkes i den fruktbare vulkanske jorda. Både tomater, auberginer, geitost og andre råvarer produseres lokalt, noe som gir dem en unik smak.

Strandliv i Kamari

Stranden i Kamari består av svart lavasand og er så lang at alle får plass. Heldigvis, for dette er en av Santorinis mest populære strender, og mange kommer hit bare for strandens skyld. Her er det vannsport av alle slag og nok av solsenger til leie. Og mange foretrekker solseng til fordel for badehåndkle, for den svarte lavasanden kan faktisk bli så varm at du må ha badesko. Blir du sulten er det aldri langt til en taverna som serverer både lunsj og kalde forfriskninger.

Kveld i Kamari

Når solen har gått ned bak fjellene i vest tennes lysene langs strandpromenaden, og fra tavernaene strømmer det deilige dufter. Den mest populære kveldsaktiviteten i Kamari er å rusle langs strandpromenaden for å finne den perfekte middagsrestauranten, og kanskje ta en titt i butikkene som blant annet selger gull, kunst og klær. Og akkurat som maten er mye av det produsert på øya. Etter middagen kan den som vil gå videre til noen av Kamaris barer eller klubber.

Vings Santorini

Med Ving har du valgfri reiselengde til Santorini, noe som innebærer at du selv velger hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å bli. Alle Vings hotell i Kamari har gangavstand til stranden, og ligger tett på stedets store utvalg av restauranter og barer. Vil du bo riktig bra velger du Kastelli Resort som blant annet har eget spa, gratis WiFi og førsteklasses restauranter. Bak hotellet reiser fjellet med ruinene av oldtidsbyen Thira seg.

Se mer av Santorini

Santorini er ingen stor øy, og det er enkelt å komme seg rundt når du bor i Kamari. To ganger om dagen går det båter til byen Perissa i syd, og bussen til øyas hovedstad Thira går én til to ganger i timen. Men det er mye mer å se på Santorini, for eksempel de spektakulære utgravningene i Akrotiri eller den flotte utsikten fra landsbyen Oia på Santorinis nordspiss. Du kan også besøke noen av øyas vingårder eller ta en båttur til noen av øyene i nærheten.
Nyttige tips
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Hotell ved stranden
  • Mange restauranter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Kamari

Finn reise til Kamari