Se hotell (3)

Reiser til Thira

Thira er Santorinis hovedstad, og det er hit du skal reise for å oppleve øyas mest travle folkeliv, de fleste butikkene og de beste restaurantene.
Thira, også kalt Fira, er Santorinis største by og et populært utfluktsmål for alle feriegjestene på øya. Hit reiser man for å shoppe, se på folkelivet og kanskje besøke noen av byens museer for å lære mer om øyas historie.

Thira til fots

Thira er Santorinis største by, men den er ikke større enn at du kan gå fra den ene enden til den andre på en halvtime. Følg gjerne gangveien som går langs kraterkanten, der du hele tiden har utsikt over vulkankrateret langt der nede. Du kan også rusle gjennom byen langs noen av de små brosteinsgatene som binder byen sammen, og kanskje titte innom noen av de mange butikkene som selger smykker, klær, kunst og håndverk. Etterhvert kommer du til Plateia Theotokopoulou, Thiras store torg, og der er det hyggelig å sette seg på en kafe for å hvile bena og studere folkelivet. Utover kvelden øker tempoet i gatene når nattklubbene åpner dørene. Ofte stenger de ikke før solen har stått opp igjen.

Vings Thira

Bestiller du en reise med Ving til Thira velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Ving har hotell i forskjellige prisklasser og noe for enhver smak. De fleste hotellene har veldig sentral beliggenhet.

Utforsk omgivelsene

En oppdagelsesferd på Santorini er alltid en spennende opplevelse. Nærmest ligger Ormos, Thiras lille havn som du kan komme til via en taubane, eller ved å gå 600 trappetrinn ned. Du kan også følge den smale veien som slynger seg ned fra kraterkanten. Vel nede kan du ta båt til andre deler av øya, eller ganske enkelt nøye deg med en lunsj på en av tavernaene før du drar opp til Thira igjen. Det er også enkelt å komme seg til andre severdigheter på Santorini, som for eksempel strendene ved Perissa eller Kamari, vingårdene eller kanskje spise lunsj på en av de kjente fisketavernaene i Monolithos, tvers over øya fra Thira.
Nyttige tips
  • Hotell med basseng
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Thira

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Thira