Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa er et førsteklasses hotell rett ved havet nær Faliraki på østkysten av Rhodos. Hotellet har et stort bassengområde med både barnebasseng
og et lagunelignende basseng med tilhørende solsenger og parasoller. Her kan du slappe av og ta avkjølende bad, og når havet lokker, går du ned til stranden rett nedenfor hotellet. Du
trenger ikke gå sulten eller tørst, for hotellet har tre barer, hvorav en bassengbar og en strandbar samt tre restauranter på hotellområdet. I bufférestauranten kan du komponere ditt eget måltid til frokost og middag, og foretrekker du å bestille fra en meny, kan du besøke en av de hyggelige à la carte-restaurantene.
For deg som vil trene i ferien har hotellet flere forskjellige aktiviteter å by på. Du kan blant annet velge å trene i treningsrommet, delta på yoga eller pilatestimer, spille volleyball, minigolf eller boule. Og vil du få opp pulsen skikkelig kan du låne utstyr og benytte tennisbanen. Vil du ha maksimal avslapping og litt egentid kan du ta turen til hotellets hyggelige spa som både har relaxbasseng, badstue og hamam. Her kan du også unne deg litt luksus og bestille en herlig spabehandling.
Ca. 11 km fra hotellet ligger Rhodos by med sin historiske bykjerne og koselige gater, tavernaer og varierte shoppingmuligheter. Vil du se mer av hele Rhodos kan du bli med på en utflukt eller med fordel bestille en leiebil gjennom Ving.
Elysium Resort & Spa har fine dobbeltrom med stilren innredning, og samtlige rom har utsikt over havet.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2008 (vedlikeholdes fortløpende)
Renovert 2022 (strandbaren og lydisolerende vinduer på noen rom)
3 bygning/er
7 etasje/r
335 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Hovedsentrum
  11 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.