Se hotell (7)

Reiser til Sivota

Grønt, vakkert og mange fine strender – velkommen til Sivota! Her kan du slappe av og nyte tilværelsen.
Det første du legger merke til på reisen din til Sivota er sannsynligvis de grønne oliventrærne og de høye åsene som omgir landsbyen. Det andre er antagelig havnen – det naturlige møtestedet der de fleste av landsbyens restauranter og tavernaer ligger. Her kan du nyte en gresk salat til lunsj, bestille dagsferske skalldyr til middag og kose deg med en drink etter at solen har gått ned.

I Sivota venter avslappet strandliv, slående vakker natur og kanskje en og annen utflukt for å utforske de billedskjønne omgivelsene. Etter en dag på stranden kan du rusle ned til havnen, slå deg ned på en uteservering og nyte en kald Mythos med bølgesus og yachtene i havnen som kulisse.

Vings Sivota

Når du reiser med Ving til Sivota kan du velge mellom et par mindre hotell med gresk, hjemmekoselig atmosfære. Velger du en leilighet kan du ta del i det greske hverdagslivet ved å handle varer sammen med lokalbefolkningen. Siden kan du lage dine egne måltider. Sivota kan også kombineres med en uke i Parga, Paleros eller Nidri. Når du kombinerer to forskjellige reisemål får du mest mulig ut av Hellas-ferien din.

Sol og badeliv i Sivota

I og rundt Sivota er det mange strender å velge mellom, og mange ligger i gangavstand fra byen. En av de mindre strendene er Zavia Beach, som ligger vakkert til omgitt av klipper og grønn vegetasjon i en bukt rett utenfor Sivota.
Noen kilometer fra Sivota sentrum ligger Mega Ammos, en større strand med strandklubber hvor du kan leie solsenger og parasoller. Om du er ute etter en bortgjemt strand hvor du kan være for deg selv bør du leie bil eller moped og reise på egen hånd langs den vakre kysten. Turen går gjennom pinjeskog og olivenlunder og forbi søvnige greske fjellandsbyer.

Opplev mer av Hellas

Sivota er et populært reisemål blant båtfolk som fortøyer yachtene sine i havnen. Frister det med en tur ut på havet er det mulig å leie en egen båt i havnen. Det går dessuten båter til Paxos og andre nærliggende øyer. Paxos er en utmerket øy for en dagsutflukt. Lei sykkel eller moped og ta en tur rundt på øya, eller kos deg i den pittoreske hovedstaden Gaios. Her kan du rusle rundt i de trange smugene, shoppe litt og nyte en god lunsj med utsikt over båtene som ligger ved kaia.
En annen øy som det er verdt å utforske er Korfu, som også kan friste med grønn og frodig natur – perfekt for herlige fotturer i det kuperte landskapet. Fra havnen i Sivota kan du ta båten over til Korfu, som i tillegg til vakker natur har severdigheter og små landsbyer uten turisme. På Korfu er det fine strender rundt hele øya, og det er enkelt å reise rundt på egen hånd med lokalbussen.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Prisgunstig innkvartering
  • Spennende utflukter
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Sivota

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sivota