Se hotell (19)

Reiser til Nidri

I Nidri finner du alt du trenger i ferien: Strender, tavernaer, bra hotell og en rekke spennende utfluktsmål.
Nidri er et av de største reisemålene på Lefkas, og her har du tilgang til det meste, uansett om du skal reise med familien eller din beste venn. Langs hovedgaten ligger det mange restauranter og barer, og de nærmeste strendene ligger kun et steinkast unna. Nede i havnen ligger tavernaene på rekke og rad, og de som sverger til fisk og skalldyr har mye å velge mellom. Det hele smaker godt med et glass Vertzamo, øyas egen vin. I havnen kan du gå om bord på en av båtene som tar deg til større og mindre øyer i nærheten. Vil du være litt mer opplevelseslysten bør du leie bil og finne frem til en taverna uten engelsk meny. Det er ikke spesielt vanskelig på Lefkas.

Hvordan vil du bo?

Luksuriøst eller billig? Nær sentrum eller ved stranden? Med eller uten basseng? Hos Ving finner du alle typer hotell, både for de som vil slappe av i ro og fred, og for dem som vil bo litt nærmere tavernaer og barer. Lengter du etter en morgendukkert før frokost? Da anbefaler vi Avra Beach, som ligger rett ved stranden. Lengter du etter en lang frokost på balkongen? Da anbefaler vi en leilighet, for eksempel på Corali Beach, så får du havutsikten på kjøpet.

Bo i Lefkada

Nå kan du bestille hotell i Lefkada, øyas største by, på nordsiden av Nidri. Her bor du i Villa Elia, et hotell i en stor hage bare noen hundre meter fra stranden og mindre enn tre kilometer fra sentrum av Lefkada.

Oppdag den greske øyverdenen

Fra Nidri er det enkelt å komme seg til andre greske øyer. Ta med deg piknik-kurv og lei en egen båt, eller bli med på en av de mange båtutfluktene som går fra havnen i Nidri.
Strendene og den pittoreske havnen på øya Meganissi ligger bare ca. 20 minutter unna. Dessuten kan du besøke både Korfu, Ithaka og de vakre strendene på vestkysten av Lefkas.

Utflukter rundt på øya

Også inne på øya er det mye å se. Små steder som Athani, Karia og Kalamitsi har sin egen sjarm og er fine å legge turen innom på vei til strendene langs vestkysten. Det går også an å besøke øyas hovedstad, Lefkas by, hvor det går lokalbuss fra Nidri. Vil man reise rundt og se mer av øya er det lurt å leie bil, da bussforbindelsene er litt sporadiske.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell på stranden
  • Mange restauranter
  • Veldig fornøyde gjester

Våre gjesters vurdering Nidri

Finn reise til Nidri