• passer for voksne

Sunprime Platanias Beach

Vings Sunprime i Hellas finner du på den populære ferieøya Kreta. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og med gangavstand til
Nyhet! Til sommersesongen 2024 blir Sunprime Platanias Beach enda bedre! Store deler av hotellet pusses opp. Rommene, restauranten og baren får et skikkelig løft og resepsjonen og
bufférestauranten renoveres.
Leier du en sykkel kan du utforske de hyggelige omgivelsene på en god måte for både deg og miljøet. Er du ute etter et større utvalg av butikker og restauranter kan du enkelt komme deg inn til Chania by med lokalbussen eller en taxi.
Området rundt hotellet er rolig og fredelig, med et stort, deilig bassengområde og alle rom og suiter er lyse og luftige, med delikat innredning. Ønsker du litt pleie, kan vi anbefale hotellets spa, og vil du trene tilbyr hotellet treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetreningstimer.
Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias, så hvorfor ikke starte dagen med en deilig morgentur langs stranden? På kveldstid anbefaler vi et besøk i restauranten nede ved stranden. Her får du god mat, god service og gode viner.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Platanias Beach kommer til å bli et røykfritt hotell fra våren/sommeren 2023. Det vil finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet vil gjelde på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Bevegelseshemmede
Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
Øvrig
Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 11.00 på avreisedagen. Bordbestilling og veksling.
Vaskeriservice: Mot betaling
Bygget: 2001 Renovert: 2012
124 suiter Etasjer: 3 Heis: Ja
Aircondition: Ja
Parkering: Ja, begrenset antall plasser.
Hotellmanager
Manolis Apladas

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har miljøskatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotell- eller leilighetsklassifisering og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

Mars–oktober
1–2 stjerne(r): 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 7,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 10,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

November–februar
1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunprime
 • Aldersgrense 16 år
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Rett på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske partneren eller reisefølget ditt med noe ekstra? Vi har flere flotte tilvalgspakker som garantert vil sette en gullkant på ferien. Hva med en flaske musserende vin som står klar i kjøleskapet på rommet ved ankomst – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Prime?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING