• barnevennlig
Rita Suites er et velholdt leilighetshotell med hyggelig atmosfære og mange stamgjester. Kanskje er det Janas og Christos, hotellets vertskap som virkelig
tar vare på gjestene sine, sin fortjeneste. Rita Suites har i tillegg veldig bra beliggenhet nær stranden, rett nedenfor torget i Platanias.
Hotellet består av to bygninger og har et fint
, lite bassengområde med solsenger og parasoller. Her nyter du den greske solen, slapper av i skyggen med en bok, og får du lyst på noe godt å spise eller drikke er det en bassengbar hvor du kan kjøpe drikke, snacks og enkle retter hele dagen. For at hele familien skal trives her er det også et integrert barnebasseng, der en liten del av det store bassenget er grunnere og har gjerde slik at det passer for yngre barn.
Rita Suites tilbyr lyse 1- og 2-romsleiligheter for opp til fire personer. Samtlige leiligheter har balkong og en liten kjøkkenkrok, hvor du kan lage enkle måltider. Platanias rike utvalg av restauraner, greske tavernaer, barer og butikker ligger i kort gangavstand fra hotellet, og vil du besøke Chania by kommer du deg enkelt dit med lokalbussen. Ønsker du å se mer av Kreta anbefales leiebil, eller å bli med på en av Vings organiserte utflukter. Da kan du velge noe aktivt, som en sykkeltur, gåtur eller dykking, eller hvorfor ikke en roligere utflukt som inkluderer god mat og vakker utsikt?

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1992 og 1994
Renovert 2014 (leilighetene)
2 bygning/er
3 etasje/r
40 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon kl. 08.30–13.00 samt 17.30–21.00
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 2.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  100 m
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.