Porto Platanias Village

Velkommen til det familievennlige leilighetshotellet Porto Platanias Village, med perfekt beliggenhet i Platanias. Her er det et stort, herlig bassengområde
med et integrert barnebasseng, og en bassengbar der du kan kjøpe noe kaldt å drikke. På en annen del av hotellområdet ligger hotellets badeland med fire vannsklier, separat barnebasseng
og en lekeplass for hotellets yngre gjester. Vil du heller bade i havet, går du den korte turen ned til stranden.
Porto Platanias Village har lyse og fine leiligheter med kjøkkenkrok for deg som vil lage egen mat i ferien. Vil du heller ha det litt ekstra komfortabelt, kan du legge til frokost, halvpensjon eller All Inclusive på bestillingen din. Måltidene serveres da i hotellets hyggelige bufférestaurant.
Får du nok av sol og bading er det mye annet du kan gjøre på Porto Platanias Village. Du kan for eksempel utfordre reisefølget ditt i en tennis- eller padelkamp og deretter unne deg en herlig massasje i hotellets fine spa. Platanias ligger også nære, og hvis du får lyst til å ta en shoppingrunde eller prøve greske spesialiteter på en hyggelig taverna. Ving tilbyr også spennende utflukter for deg som vil oppleve mer av Kreta.
Som gjest på Porto Platanias Village er du velkommen til å benytte deg av et utvalg av fasilitetene på søsterhotellet Porto Platanias Beach & Spa (ca. 150 meter unna).

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Ikke alle 1-romsleilighetene kan nås med heis. Til ca. 20 av leilighetene, som ligger en trapp opp, er det 20 trappetrinn.

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1989
Renovert 2015
4 bygning/er
3 etasje/r
199 rom/leiligheter
Heis (til de fleste leilighetene)
Resepsjon kl. 07.00–23.00, øvrige tider ved Porto Platanias Beach & Spa
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • All Inclusive mot tillegg
 • Badeland
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  150 m
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • Vannsklie
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.