Porto Platanias Beach & Spa

Porto Platanias Beach & Spa er et barnevennlig hotell med perfekt beliggenhet, nær både stranden og sentrum av Platanias. På hotellet er det fem herlige
bassengområder der alle unntatt ett, som kun er for voksne, har tilhørende barnebasseng. På søsterhotellet Porto Platanias Village er det dessuten et badeland med fire vannsklier som hotellets
gjester (over 120 cm) får benytte mot betaling.
Porto Platanias Beach & Spa har lyse rom og leiligheter for opp til fire personer. På hotellet har du alt du kan tenke deg for at familien skal få en herlig ferie. Barna kan delta på morsomme aktiviteter i den internasjonale barneklubben og være med å danse i Mini Disco et par kvelder i uken. De voksne kan nyte en behandling i hotellets spa, spille tennis, padel eller trene i treningsrommet.
Når du blir sulten har du flere restauranter og barer å velge mellom. Frokost er inkludert i prisen, og vil du gjøre oppholdet ekstra komfortabelt kan du bestille All Inclusive før du reiser. Frokost, lunsj og middag serveres da i hotellets bufférestaurant, med vakker havutsikt. På området er det også en hyggelig à la carte-restaurant, som har åpent til lunsj for deg som ikke har bestilt en måltidspakke. Her serveres det både greske spesialiteter og internasjonale retter. Ønsker du å gå ut og spise middag, er det kort gangavstand til Platanias sentrum der du finner flere koselige restauranter og barer.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2001 og 2007
Renovert 2016 (rom og restauranter)
4 bygning/er
3 etasje/r
322 rom/leiligheter og leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • All Inclusive mot tillegg
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Barnebasseng
 • Internasjonal barneklubb
Hotellfakta
 • Basseng
  6 stk.
 • Barnebasseng
  4 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Nei
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  150 m
 • Hovedsentrum
  13 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.