Se hotell (6)

Reiser til Makrigialos

Reiser du med barn? Da er Makrigialos et utmerket valg! Her kan Ving tilby både Sunwing Family Resorts og luksuriøse Ocean Beach Club.
Makrigialos er en liten gresk fiskerlandsby i det sørøstlige hjørnet av Kreta. En vakker perle som passer for både barnefamilier og andre som søker en avslappende ferie utenfor turiststrømmen. Her ligger det en kilometerlang sandstrand som er blant Kretas beste, en liten havn, noen greske tavernaer og musikkbarer der du møter like mange grekere som turister. Med Ving bor du på vårt eget hotell Sunwing Makrigialos Beach – det beste familiehotellet på hele Kreta!

Sunwing Makrigialos Beach

På vårt barnevennlige Sunwing Family Resorts skal hele familien ha en herlig ferie. Derfor har vi sørget for at det er komfortable leiligheter for inntil seks personer, gjennomtenkte måltidspakker og mye annet som er tilpasset små og større barn. Her er Lollo & Bernie, svømmeskole og barnemeny, slik at barna har energi til å danse, bade og leke.

Ocean Beach Club

På På Ocean Beach Club kan du og familien nyte en av Kretas beste strender. Her finnes det litt mer av alt. Spa, treningsstudio, deilig mat og lekre rom med impulser fra Skandinavia og Middelhavet. Hotellet ligger vendt mot havet, har egen strand og du kan velge blant mange forskjellige romtyper. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, bestiller du en suite med havutsikt og direkte utgang til delt, privat basseng. Alle Ocean Beach Clubs gjester har selvfølgelig tilgang til Sunwings store utvalg av aktiviteter.

Flere spennende utflukter å velge mellom

Vil du få mer ut av ferieturen har du mange spennende utflukter å velge mellom. Ta bussen til Sitia, stedet hvor besøkende alltid blir lenger enn de hadde tenkt. Eller reis tre mil vestover til Europas sydligste by, Ierapetra, der det ryktes at Napoleon overnattet en gang i 1798 på vei til Egypt.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Ocean Beach Club
  • All Inclusive
  • Hotell med Swim Out
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Makrigialos

Finn reise til Makrigialos

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.