Se hotell (6)

Reiser til Makrigialos

Reiser du med barn? Da er Makrigialos et utmerket valg! Her kan Ving tilby både Sunwing Family Resorts og luksuriøse Ocean Beach Club.
Makrigialos er en liten gresk fiskerlandsby i det sørøstlige hjørnet av Kreta. En vakker perle som passer for både barnefamilier og andre som søker en avslappende ferie utenfor turiststrømmen. Her ligger det en kilometerlang sandstrand som er blant Kretas beste, en liten havn, noen greske tavernaer og musikkbarer der du møter like mange grekere som turister. Med Ving bor du på vårt eget hotell Sunwing Makrigialos Beach – det beste familiehotellet på hele Kreta!

Sunwing Makrigialos Beach

På vårt barnevennlige Sunwing Family Resorts skal hele familien ha en herlig ferie. Derfor har vi sørget for at det er komfortable leiligheter for inntil seks personer, gjennomtenkte måltidspakker og mye annet som er tilpasset små og større barn. Her er Lollo & Bernie, morsomme aktiviteter og barnemeny, slik at barna har energi til å danse, bade og leke.

Ocean Beach Club

På På Ocean Beach Club kan du og familien nyte en av Kretas beste strender. Her finnes det litt mer av alt. Spa, treningsstudio, deilig mat og lekre rom med impulser fra Skandinavia og Middelhavet. Hotellet ligger vendt mot havet, har egen strand og du kan velge blant mange forskjellige romtyper. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, bestiller du en suite med havutsikt og direkte utgang til delt, privat basseng. Alle Ocean Beach Clubs gjester har selvfølgelig tilgang til Sunwings store utvalg av aktiviteter.

Flere spennende utflukter å velge mellom

Vil du få mer ut av ferieturen har du mange spennende utflukter å velge mellom. Ta bussen til Sitia, stedet hvor besøkende alltid blir lenger enn de hadde tenkt. Eller reis tre mil vestover til Europas sydligste by, Ierapetra, der det ryktes at Napoleon overnattet en gang i 1798 på vei til Egypt.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Ocean Beach Club
  • All Inclusive
  • Hotell med Swim Out
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Makrigialos

Finn reise til Makrigialos