Blue Marine Resort & Spa

Blue Marine Resort & Spa er et moderne og familievennlig All Inclusive-hotell med vakker beliggenhet rett ved havet. Hotellet ligger ca. seks kilometer
sør for Agios Nikolaos i rolige og grønne omgivelser med stranden rett nedenfor.
Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med saltvannsbasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller
. I hotellets bassengbar kan du nyte kalde drinker, kaffe, te og is. Hotellets gjester kan benytte solsenger og parasoller på stranden.
Liker du å holde deg i form i ferien, kan du benytte hotellets padelbane, et romslig, moderne treningsstudio og delta i vanngymnastikk. Hotellets spa tilbyr avkobling og velgjørende behandlinger. For de yngste gjestene finnes det lekepark og en internasjonal barneklubb.
Blue Marine Resort & Spa har en lys og moderne bufférestaurant som serverer greske og internasjonale retter fra morgen til kveld. Hotellet har også flere barer og à la carte-restauranter med gresk og italiensk mat på menyen. All Inclusive inngå i prisen, noe som gjør oppholdet ekstra behagelig.
Hotellet tilbyr stilrene rom i moderne design, med vakre naturmaterialer og nøytrale farger. Siden hotellet er bygd i terrasser har alle rom og suiter en herlig havutsikt.
Nyhet! Før sommeren 2022 ble store deler av hotellet renovert. Renoveringen omfattet bufférestauranten, barene, barneklubben, treningslokalene, padelbanen og bassengområdet samt halvparten av rommene. Før sommeren 2023 skal resten av rommene, lobbyen og resepsjonen renoveres.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2006
Renovert 2022 (fellesarealer og drøyt halvparten av rommene – resten av rommene vil bli renovert før sommeren 2023)
1 bygning/er
7 etasje/r
202 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Rom med privat basseng
 • Internasjonal barneklubb
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  2 stk.
 • Restaurant
  5 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  6 km
 • Hovedsentrum
  6 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.