• barnevennlig
Iolida Beach er et lekkert og populært All Inclusive-hotell som ligger på stranden i Agia Marina. Her venter en deilig ferie med sol, bading og god mat
. Hotellets hjerte er det fine bassengområdet med solsenger og parasoller, hvor du kan koble av med noe kaldt å drikke fra bassengbaren, og nyte den fantastiske utsikten over havet. Spredt rundt
bassengområdet ligger flere treetasjes bygninger spredt, som har lyse rom for opp til syv personer. Rommene har balkong eller terrasse, og du velger selv om du vil ha utsikt mot omgivelsene, bassengområdet eller havet når du bestiller.
På Iolida Beach trives både store og små gjester. For barna er det både barnebasseng og en lekeplass med husker og små sklier. For de voksne som vil trene i løpet av ferien er det et treningsrom på Iolida Beachs søsterhotell Iolida Star, som nås via en gangbro (ca. 50 meter). Hotellene deler også restauranter – frokostbufféen spiser du i Iolida Beachs restaurant ved stranden, mens lunsj og middag serveres i bufférestauranten på Iolida Star. Når du blir tørst er det to barer på Iolida Beach hvor du kan
Når du bor på Iolida Beach kan du nyte både god mat og drikke. Hotellet deler restaurant med søsterhotellet Iolida Star, som du enkelt når via en gangbro. Frokosten serveres i restauranten nede ved stranden på Iolida Beach. Lunsj og middag serveres i bufférestauranten på Iolida Star. På Iolida Beach er det to barer hvor du kan slukke tørsten.
Vil du ta en rusletur utenfor hotellet, finner du en del restauranter, barer og turistbutikker langs hovedveien i Agia Marina. Noen kilometer vestover ligger Platanias med et større utvalg, og vil du besøke Chania by er det ikke langt med lokalbussen. For å se enda mer av Kreta anbefales leiebil eller å bli med på en av Vings spennende utflukter.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass (på nabohotellet Iolida Star)
Bygget 2001
Renovert 2020
4 bygning/er
3 etasje/r
50 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen mot betaling
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger på stranden
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rom for opptil 7 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  9 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.